Öncelikle herkese merhaba bir kaç gün önce malum sitede benzer konu açtım ancak burada gördüğüm okuduğum kadarı ile hep aynı klima önerisi verdiğini söylüyorlardı ve doğru çıktı airfel daylux vessen marka hepsi aynı git vessen veya airfel al dendi... Ben burada gördüğüm kadarı ile bu forumda bilgi sahibi insan daha fazla ve açıkçası diğer site beni tatmin etmedi ... Bana lütfen yardım edin ...
18.000 BTU VESSEN VTXN35A SEZ. İNVERTER A++ 2770 TL
Uğur USMART PLUS 12 İNVERTER A++ 2950 TL
Bu ikisine ek Midea Blanc Msmacu- 3100 TL
İkiside aynı ürün olabilir aynı firma üretebilir ama biri iyonizer biri değil birinin garantisi daha fazla diğerinin değil biri bir kaç tık daha sessiz diğeri değil gibi gibi farkları var siz ne dersiniz ?
Ve son not en az 6-8 metre boru gerekecek kurdaracağım yere bunlar artı maliyet mi olur yoksa içinden çıkan boruyu servis uzunu ile değişir mi
Bilgilerinizi ve yardımınızı eksik etmeyin
18.000 BTU VESSEN VTXN35A SEZ. İNVERTER A++ 2770 TL
Uğur USMART PLUS 12 İNVERTER A++ 2950 TL
Bu ikisine ek Midea Blanc Msmacu- 3100 TL
İkiside aynı ürün olabilir aynı firma üretebilir ama biri iyonizer biri değil birinin garantisi daha fazla diğerinin değil biri bir kaç tık daha sessiz diğeri değil gibi gibi farkları var siz ne dersiniz ?
Ve son not en az 6-8 metre boru gerekecek kurdaracağım yere bunlar artı maliyet mi olur yoksa içinden çıkan boruyu servis uzunu ile değişir mi
Bilgilerinizi ve yardımınızı eksik etmeyin