Hangi Ücretli IpTv'yi Kullanıyorsunuz ?

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,323
Evet arkadaşlar bu başlık altında hangi IpTv markalarını kullandınız , ne kadar verim aldınız , deneyimlerinizi , düşüncelerinizi paylaşın.

İlk ben başlayayım ?

Kullandıklarım

Guek IpTv = Başlarda güzeldi , iyiydi ama sonradan çok bozdu kendini , maç izlenmez hale geldi neredeyse.

Loca IpTv = Hali hazırsa euroiptvserver ın alt yapısını kullanıyor , nispeten Guek IpTv den daha iyi bir hizmet aldım , ama derbi maçlarında devamlı sorun yaşadım , onun dışında hakkını vermem lazım iyiydi. Malum Avrupa'daki IpTv operasyonlarından sonra kanal ve içerik sayısını çok ama çok düşürünce vedalaştık.

Jurgen IpTv = Hali hazırda 10 - 15 gündür kullandığım , iyi bir araştırma sonucu ulaştığım bir marka. Şu an bu piyasada çok tutuluyorlar , kanal ve içerik sayısı çok zengin , ne ararsanız bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Şimdilik her şey yolunda bakalım ilerleyen zamanda ne yaşayacağız.

juxbox Çevrimdışı

juxbox 

Aktif Üye
9 Tem 2018
162
42
nefes ip tv - içerik olarak çok zengin ama derbi maçlarda sorunlu ara ara sistem gidiyor
mgold iptv - içerik olarak çok zayıf ama maçlarda hiç bir sorun yaşamadım şuan kapalı
mpremium ip tv - mgold kapandıktan sonra bu adı aldı içerik olarak zayıf ama maçlarda hiç bir sorun yaşamadım fiyatıda bana göre uygun
secure serkom - içerik olarak çok zengin maçlarda sorun ara ara yaşadım
avrasya ip tv - içerik larak çok zengin maçlarda hiç sorun yaşamadım görüntü kalitesi en iyi olan ip tvlerden diyebilirim
portal germany servers - içerik olarak çok zengin maçlarda sorun yaşamadım
loca ip tv - içerik olarak zengin ama maçlarda sürekli sorun yaşadım

tekrar belirtmek istiyorum burda kesinlikle kötüleme reklam vs yapmıyorum güzel bir ip tv alırsanız gerçekten dışarıya kahve yada birahaneye vereceginiz paranız cebinizde kalıyor şahısım adıma maç yayınları - belgesel - vede filim kanallarıını izliyorum

satın aldığınız iptv firmasının şifremele olayına dikkat edin isimsoyisim yada tarihli şifeler vermemesini karışık kombinasyonlu şifreler talep edin
nedeni ise çok basit programlar ile satın aldığınız iptv nin şifrelerini bulmak çok basit bunu belitmek isterim sizlere bu yuzden iki yada 3 kişi aynı anda izlemeye çalıştığında donma çalışmama sorunları olabiliyor bilginize

Geri
Üst Alt