Forumda yeniyim herkese selamlar. Aşağıya tüm detayları yazacağım bize en uygun TV modeli hangisi kararsızım, cevaplarınızı bekliyorum.
- 355 metrekarelik bir salona sahibim dolayısıyla 70 inç altı TV'leri düşünmüyorum ve 85 inç'i daha çok tercih ederim.
- İzleme açıları değişebiliyor net şu kadar metre diyemeyeceğim.
- TV ile bolca vakit geçiren biriyim, Genellikle Netflix, YouTube ve yerel kanalları izlemek için kullanıyorum.
- Philips , Samsung, LG ve Sony'yi daha çok tercih ediyorum.
BÜTÇE: En fazla 45.000 TL'ye çıkabiliyorum. fakat tercihen 30.000 TL'yi geçmemeyi isterim.
KAFAMDAKİ MODELLER:
1-
2-
3-
4-
Sizce hangisi fiyat performans anlamında bana daha uygun olur? Sizin alternatif önerebileceğiniz başka bir model var mı?
- 355 metrekarelik bir salona sahibim dolayısıyla 70 inç altı TV'leri düşünmüyorum ve 85 inç'i daha çok tercih ederim.
- İzleme açıları değişebiliyor net şu kadar metre diyemeyeceğim.
- TV ile bolca vakit geçiren biriyim, Genellikle Netflix, YouTube ve yerel kanalları izlemek için kullanıyorum.
- Philips , Samsung, LG ve Sony'yi daha çok tercih ediyorum.
BÜTÇE: En fazla 45.000 TL'ye çıkabiliyorum. fakat tercihen 30.000 TL'yi geçmemeyi isterim.
KAFAMDAKİ MODELLER:
1-
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
, 23.000 civarı rakamlara.2-
Giriş yap veya üye ol.
, 25.000 civarı rakamlara.3-
Giriş yap veya üye ol.
, 40.000 civarı rakamlara.4-
Giriş yap veya üye ol.
, 43.000 civarı rakamlara.Sizce hangisi fiyat performans anlamında bana daha uygun olur? Sizin alternatif önerebileceğiniz başka bir model var mı?
Son düzenleme: