2500-3000 TL arasında orta seviye bir telefon arıyorum. Günlük olarak fazla kullanacağım. Ayrıca arada bir yüksek donanım isteyen oyunlara girip vakit geçiriyorum.
Bu fiyat aralığında yaptığım araştırmalara göre şu telefonlar var :
Benim aklıma en çok yatan HTC U11 128gb 6gb ram
Fiyat olarak uygun olsa da yüksek sar değeri ve suya toza karşı dayanıksız olan Oneplus 5 128gb 8gb ram
Uygun fiyat ve performans dendiğinde akla gelen Xiaomi mi 6 128gb 6gb ram
ve Diğerlerine göre zayıf işlemcisi ve düşük antutu(v6) puanı olan
Bu 6 telefon arasında kaldım. Ancak her ne kadar kamera özeliiklerine baksam da hangisinin kamera yönünden dahi iyi olduğunu pek anlayamadım. Kamera için bahsedilen özellikleri kıyaslayıp bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
Şuanlık aklıma en çok yatan HTC u11, kullanıcı yorumları iyi görünüyor. Ancak yanlış araştırmadıysam arkasında 2.bir kamera yok. Bu diğer telefonlara kıyasla ciddi bir fark mıdır?
Sizce yoğun gün içi kullanım, yüksek oyun performansı, ideal kamera özellikleri kriterlerini göz önünde bulundurarak hangi telefonu almalıyım?
Bu fiyat aralığında yaptığım araştırmalara göre şu telefonlar var :
Benim aklıma en çok yatan HTC U11 128gb 6gb ram
Fiyat olarak uygun olsa da yüksek sar değeri ve suya toza karşı dayanıksız olan Oneplus 5 128gb 8gb ram
Uygun fiyat ve performans dendiğinde akla gelen Xiaomi mi 6 128gb 6gb ram
ve Diğerlerine göre zayıf işlemcisi ve düşük antutu(v6) puanı olan
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ve
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
'nun 128gb 6gb ram versiyonları. Bu 6 telefon arasında kaldım. Ancak her ne kadar kamera özeliiklerine baksam da hangisinin kamera yönünden dahi iyi olduğunu pek anlayamadım. Kamera için bahsedilen özellikleri kıyaslayıp bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
Şuanlık aklıma en çok yatan HTC u11, kullanıcı yorumları iyi görünüyor. Ancak yanlış araştırmadıysam arkasında 2.bir kamera yok. Bu diğer telefonlara kıyasla ciddi bir fark mıdır?
Sizce yoğun gün içi kullanım, yüksek oyun performansı, ideal kamera özellikleri kriterlerini göz önünde bulundurarak hangi telefonu almalıyım?