Hangi nem ölçer alınmalı?

Pitbull

Süper Üye
Puan 113
Çözümler 1
Pitbull
Salonda nem seviyesini kontrol altına alabilmek için hem nem hemde sıcaklık ölçer alacağım. Kullanan sağlıklı ölçüm yapan bildiğiniz cihaz var mı?

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
Saat,Alarm fonksiyonuna ihtiyacın yoksa Xiaomi (Geçmişe dönük veri grafiği verebiliyor)

Kontrol altına almak için röleli nem cihaz gerekır. Mantar yetiştiriciliği ve kuluçka makinası gibi .

Örnek link vermiş olduğunuz cihazlar bildiğim kadarı ile sadece okuma yapar görürsünüz.

Xiaomi'yi alın. TFA ile aynı gösteriyor diyorlardı.
Kendim Xiaomi kullanıyorum 05/11/2020 tarihinden beri. Neredeyse 1 yıl olacak.

Bluetooth ile bağlanınca hem nem hem de ortam sıcaklığını grafik olarak raporluyor.

Xiaomi'yi alın. TFA ile aynı gösteriyor diyorlardı.
Kendim Xiaomi kullanıyorum 05/11/2020 tarihinden beri. Neredeyse 1 yıl olacak.

Bluetooth ile bağlanınca hem nem hem de ortam sıcaklığını grafik olarak raporluyor.
TFA en iyisi mi oluyor?

TFA en iyisi mi oluyor?

TFA ölçüm cihazları kalibrasyonlu geliyor. Askeri alanda falan kullanılan ürünlerle aynı kalibrede diyorlar.
Alman malı TFA. Özel alanlarda kullanılıyor.

Kullanım amacınızı söylerseniz belki daha iyi yardımcı olurum.

TFA ölçüm cihazları kalibrasyonlu geliyor. Askeri alanda falan kullanılan ürünlerle aynı kalibrede diyorlar.
Alman malı TFA. Özel alanlarda kullanılıyor.

Kullanım amacınızı söylerseniz belki daha iyi yardımcı olurum.
Salonda klima ile ısınıyoruz içerideki nemi ölçmek için kullanacağım. Bazen biz mi bunalıyoruz klima mı bunaltıyor anlamak için ?

Salonda klima ile ısınıyoruz içerideki nemi ölçmek için kullanacağım. Bazen biz mi bunalıyoruz klima mı bunaltıyor anlamak için ?
Xiaomi’yi kullanabilirsiniz gönül rahatlığıyla. Mesela şuanda bulunduğum odada nem %65-%70 civarlarında geziniyor.

Kalitesini bilmem. Araştırmada buldum

Bu tip cihazın daha gelişmişi olan göstergeli tip , vs gibi klimayı kontrol eden cihaz olmalı .
Araştırmalar yapmalısınız .

Yanında hava kalitesi cihazı ilave ederseniz daha iyi olur.

Geri
Üst Alt