En iyisi Corian tezgahtır. Ben hem mutfakta, hem de banyolarda Dupont Corian kullanıyorum, çok memnunuz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bu tezgahlar çok leke tutuyor çay damlasın 2 dakika kalsın çay tezgahda direk içine işliyor. Çok zor çıkıyor lekeler. Biz kullanıyoruz ve tavsiye etmem.En iyisi Corian tezgahtır. Ben hem mutfakta, hem de banyolarda Dupont Corian kullanıyorum, çok memnunuz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Evet, leke bırakabilecek malzemeler iz bırakıyor ve hiç çıkmayacakmış gibi gelebiliyor. Ancak en basit temizleyicilerle bile hemen çıkıyor. Neredeyse 6 sene olmak üzere, sıfır kalıcı lekemiz var.Bu tezgahlar çok leke tutuyor çay damlasın 2 dakika kalsın çay tezgahda direk içine işliyor. Çok zor çıkıyor lekeler. Biz kullanıyoruz ve tavsiye etmem.
Bir tanıdık vasıtasıyla güvenilir bir ustaya rastladık ve Calisco marka Sima model Kuvars taş yaptırdım,dün montaj yapıldı. Görüntü itibariyle çok şık. Temizledikten sonra fotoğraf eklerim. Kullanımı nasıl olur bilemiyorum
TeşekkürlerHayırlı olsun güle güle kullanın.
Merhaba, biraz zaman geçmiş ancak umarım cevap verebilirsiniz. Ben de aynı marka renk tezgah yaptırmayı düşünüyorum nasıl memnun musunuz?Bir tanıdık vasıtasıyla güvenilir bir ustaya rastladık ve Calisco marka Sima model Kuvars taş yaptırdım,dün montaj yapıldı. Görüntü itibariyle çok şık. Temizledikten sonra fotoğraf eklerim. Kullanımı nasıl olur bilemiyorum
Özelden yazdım.