Hangi klimayı seçmeliyim.?

Marka tavsiyesi

• Kullanılan toplam oy
    11
R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
704
50
Onun papucu dama atıldı :)
Zati bende klima yok :haha

Airfel dediğim, rahmetlinin Bucadaki evinde takılı. Daikini 2012-13 civarı bakmıştım tükan için. Cop değeri beni benden almıştı, tabi fiyatı da.:kiskis

Ama bu sene hanım klima lafı etti. Bakacaz gari seneye. Parası denkleşsin, ekşirim Sotanın başına akıl versin diye👍

T Çevrimdışı

Tutkun

Aktif Üye
12 Kas 2019
79
37
Şuan en uygunu kaira görünüyor wifide içinde. Greede 1500-2000tl wifi modül ücreti var. Kaira tavsiye edermisiniz. Kairaya biliyorsunuzki daikin bakıyor. Müş.hizmetlerini aradım keşif ücretliymiş. Birde benim konumuma güngören doğaser ısıtma bakıyormuş goggle haritalardan baktım yorumlara inanamadım 1 tane olumlu yorum yok. Gözüm korktu

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

Tutkun

Aktif Üye
12 Kas 2019
79
37
Baymak extra 1 metre boru 1400tl+kaynak işçili 500tl. istiyor şaka gibi. 7 metre boru olacaksa 4.700tl istiyor

P Çevrimiçi

PoineMaia

Aktif Üye
5 Mar 2024
79
44
Zati bende klima yok :haha

Airfel dediğim, rahmetlinin Bucadaki evinde takılı. Daikini 2012-13 civarı bakmıştım tükan için. Cop değeri beni benden almıştı, tabi fiyatı da.:kiskis

Ama bu sene hanım klima lafı etti. Bakacaz gari seneye. Parası denkleşsin, ekşirim Sotanın başına akıl versin diye👍

daikin.jpg

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,293
arkadaşıma iki tane LG aldırdım(12binlik).. elektrik faturası 24 saat çalıştı klimalar 500 küsür geldi dedi. Kayınpederde gree var binden aşağı ödemiyorlar dedi. Sürekli çalışmada LG'de 0.2kwları görüyoruz (12binlikte). Bilginiz olsun ben de forumda Sota Sota başkanın tavsiyesiyle aldım.
Arkadaşın ağır sallamış gibi söyleyeyim 😂

Geri
Üst Alt