Evet hepsi bakır gree alacaksanızda aklınızda olsu en düşük fairy alın aphro giriş seviyesidir.Bu modellerin hepsi iç-dış ünite. borulama full bakır cihazlar dimi.?
o klimaların bir kahvesini içemedikarkadaşıma iki tane LG aldırdım(12binlik).. elektrik faturası 24 saat çalıştı klimalar 500 küsür geldi dedi. Kayınpederde gree var binden aşağı ödemiyorlar dedi. Sürekli çalışmada LG'de 0.2kwları görüyoruz (12binlikte). Bilginiz olsun ben de forumda Sota başkanın tavsiyesiyle aldım.
o klimaların bir kahvesini içemedik
Bende kalan işleri toparlamış olurumHaftayadan itibaren ne zaman dersen haberleşelim abi güzel olur.
2 klima 24 saat 500 TL diyorsa kim olursa olsun yalan söyler. Kaba taslak hesap yapsak 1 Klima 24 saatte 5 Kwh yaksa 5x30:150 Kwh yapar 2 Klima 300 Kwh Yapar sadece klimaları hesaplasak 300 Kwh bugün 683,87 TL yapar evde klimadan başka ışık bile yanmayacak bu fatura için.arkadaşıma iki tane LG aldırdım(12binlik).. elektrik faturası 24 saat çalıştı klimalar 500 küsür geldi dedi. Kayınpederde gree var binden aşağı ödemiyorlar dedi. Sürekli çalışmada LG'de 0.2kwları görüyoruz (12binlikte). Bilginiz olsun ben de forumda Sota başkanın tavsiyesiyle aldım.
Onun papucu dama atıldıHayaller daikin ururu, hayatlar airfel.