Aynı fabrika ürünü olması sebebiyle genel olarak fason ürün kullanıyorum. Ne fark ediyor sakıncası yoksa??
Veli,ben şöyle yazayım ,baya oldu ,hanımla Tireye gittiğimizde her zaman aldığımız ürünü Gaziemirde bir avmde gördük sevinerek aldık ve "demek buraya kadar geliyormuş" dedik
Eve geldik açtık ama bizim aldığımıza hiç benzemiyor,etikete baktım aynı firmanın falan avm için üretilmişi ,ee dedik neden böyle
Köye giderken yanımızda götürdük ,ve Tireye gittiğimizde ilgili yere gidip ürünü gösterdim ve "sizin ürününüz ,ya paramı geri verin veya değiştirin "dedim ,bana "abi bu falan yer için üretilmiştir" diyerek değiştirdiler.O oldu ,bir daha asla almadık öyle ürünler (fason yani) ,artık uzun zamandır ne yiyeceğin ne de temizliğin fason olanını almıyoruz
Hele tuz ruhu olayım var ,baskılı devre basacağım,kuaförden peridrol aldım,hadi gelirken avmye uğrayıp tuz ruhu alayım dedim ,bilindik marka tarafından o avm için üretilmiş ürünü aldım,balkona çıktım karışımı yaptım ,plaketi attım ,bekle babam bekle ,plaket karardı ama yollar çıkmadı iyimi
Hanım" dökme,wc temizlerim" dedi ,wc bile temizlememiş
,dedim ya ,o oldu bir daha asla fason üretim almıyoruz,normali 1.75 ,fasonu 1 lira (örnektir) .