Z zhongda Which country's citizen are you?
Ben Çin'denimZ zhongda 你是哪个国家的公民?
anlamıştım zaten tr verilen cevaba tank you demişinBen Çin'denim
1. kalite olayını ilk defa duydum.En kaliteli olan amazon satıcı. Satıcıda kendisi olursa orijinal ürün satıyorlar. Diğer firmalarda 1.kaliite ürün gelebiliyor dikkat etmek gerekiyor. Örnek veriyorum adidas veya nike marka ayakkabı tişört aldınız. Aynı model renk vs herşey aynı olsun Amazondan aldığınız daha kaliteli oluyor. Tabi bu durum her zaman için geçerli değil. Arada bi trendyol hepsiburada 1.kalite ürün gönderiyor bunu anlayıp itiraz ederseniz değişim yapıyorlar.
Ve daha önce amazondan ürün aldığınız zaman iade etmek istediğinde ürünü kargoya vermeden paranız hesaba geliyordu. Tabi türk milletti bunu suiistimal etti parayı aldı ürünü kargo yapmadı. Amazon bıraktı artık ürünler ellerine ulaştığında ödemeyi yapıyorlar
Bir süredir bazı iadelerimde ürünü MNG kargoya teslim ettiğim gün iade işlemini gerçekleştirdiler. Paranın karta iade olması ise 1-2 gün içinde oldu. Tabi neye göre bu prosedürü uyguluyorlar henüz çözemedim. Çünkü bazı iadelerimi ürünün bana teslimatindan 1-2 gün sonra, bir tanesini ise 30 günlük iade sürem dolmaya yakın yaptım.En kaliteli olan amazon satıcı. Satıcıda kendisi olursa orijinal ürün satıyorlar. Diğer firmalarda 1.kaliite ürün gelebiliyor dikkat etmek gerekiyor. Örnek veriyorum adidas veya nike marka ayakkabı tişört aldınız. Aynı model renk vs herşey aynı olsun Amazondan aldığınız daha kaliteli oluyor. Tabi bu durum her zaman için geçerli değil. Arada bi trendyol hepsiburada 1.kalite ürün gönderiyor bunu anlayıp itiraz ederseniz değişim yapıyorlar.
Ve daha önce amazondan ürün aldığınız zaman iade etmek istediğinde ürünü kargoya vermeden paranız hesaba geliyordu. Tabi türk milletti bunu suiistimal etti parayı aldı ürünü kargo yapmadı. Amazon bıraktı artık ürünler ellerine ulaştığında ödemeyi yapıyorlar
:嗯我已经明白你说过你对 TR 给出的答案感到坦克ELI1