Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,805 13 Ocak 2018 #2 Is temposundan dolayi Gozumden kaçtı Yoksa canlı canli izlemek Gidip izlemek icin neler vermezdim Firsat bulursam bugun imza gunu var Bir imzasini alalim :
Is temposundan dolayi Gozumden kaçtı Yoksa canlı canli izlemek Gidip izlemek icin neler vermezdim Firsat bulursam bugun imza gunu var Bir imzasini alalim :
Çevrimdışı Umut Barış VIP 23 Kas 2017 21,011 13 Ocak 2018 #3 Sota' Alıntı: Is temposundan dolayi Gozumden kaçtı Yoksa canlı canli izlemek Gidip izlemek icin neler vermezdim Firsat bulursam bugun imza gunu var Bir imzasini alalim : Genişletmek için tıkla ... Benim şehrime geldi ama haberimiz olmadı. Ben dün akşam canlı yayını izledim TV'den. Yılmaz Özdil'i dinlemek pek bir keyifliydi. Özellikle 21.30 civarları iyiydi. :kıskıs:
Sota' Alıntı: Is temposundan dolayi Gozumden kaçtı Yoksa canlı canli izlemek Gidip izlemek icin neler vermezdim Firsat bulursam bugun imza gunu var Bir imzasini alalim : Genişletmek için tıkla ... Benim şehrime geldi ama haberimiz olmadı. Ben dün akşam canlı yayını izledim TV'den. Yılmaz Özdil'i dinlemek pek bir keyifliydi. Özellikle 21.30 civarları iyiydi. :kıskıs: