Hakkımızı Almakta Niye Bu Kadar Zorlanıyoruz?

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Selamın Aleyküm Cümleten Arkadaşlar Gündemimiz Ve konumuz PARA Ve Terbiyesiz,Ahlak yoksunu,Ukala,Hak yemeği huy haline Getirmiş İnsanlar Koro96 Kimdir Kısmında Kendimden Bahsetmiştim Ek iş olarak Tamir işleri yapmaktayım Ama para istediğim Zaman herkes problem çıkarıyor Sorum Özellikle Ve Tavsiyeleriniz Nelerdir? Adem Helvacı Adem Helvacı Umut Barış Umut Barış Sota Sota teraspy teraspy Klişe Ve çok Sık Karşıma Çıkan Kelimeler

- Ne yaptınki İki vida attın sıktın Para İstiyorsun.

-Bişey Yapmadınki İki kabloyu birbirine Bağladın Bende Hallederdim.

-Neyin Servis Ücreti Bu Yedirdik içirdik Biz Getirdik.

-Daha Geçen para verdim Bana masraf Çıkarma.

-Her Arıza olduğunda Paramı Verecem.

-Başkasına Ayrı bana ayrı fiyat çek farkımız olsun.

Ha bide Borcu olanlar Tam Dayaklık :sopa1:sopa1 Haberlere çıkarsam ilerde hiç şaşmayın.

Borcu olanları Arıyorum Yanıtlara bakın hele:

-Ne Borcu Bişey yapmadınki ?

-Aylığı Alıyım Gönderecem Dedim.

-Kaçmıyoruz Koray Servisi Çağırsam Beleşe Yapardı.

-Vermiyorum Ulen Gel al Hadi.

-Benim Sana Borcum Yok Nerden çıkardın.

-Servis Ücretimi O kadar iş yaptırdım sana bunuda alma.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Çözüm basit, baştan fiyatı söyleyeceksin, para peşin çalışırım diyeceksin. O lafları sana edenler bedava yapmana alışmış ya da bedavacılığa alışmış diyeyim. Yetkili servise de diyebiliyorlar mı acaba iki vida sıktın ne parası diye?:hihi

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Çözüm basit, baştan fiyatı söyleyeceksin, para peşin çalışırım diyeceksin. O lafları sana edenler bedava yapmana alışmış ya da bedavacılığa alışmış diyeyim. Yetkili servise de diyebiliyorlar mı acaba iki vida sıktın ne parası diye?:hihi
Dostum Bak ne diycem iyi dinle şimdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Terbiyesizin Birine İş yaptım Şarj soketi tamiri Laptop 50 Tl Ücreti var yapayımmı Dedim ? Dışarda soket değişmesi lazım deyip 150 Tl Fiyat çekmişler bana getirdi Tamam yap fiyat çok uygun dedi neyse yaptım işi yapalı 2 ay oldu 10 Tl sini verdi 40 Tl kaldı geçen hafta aradım kardeşim dedim ay başı para lazım 40 Tl hesap var aramızda Verdiği Cevaba allah için bakın:

Ben vermeyi düşünmüyordum Sana Koray Bişey yapmadınki Orda Bi lehim yapmışsındır kapağıda sökmek bişey değil neyse ayın 10 un dan sonra sana 30 Tl yollayacağım.Çocuğu Whatsapta Dövmediğim Kaldı bu laftan sonra.

Son düzenleme:
sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
38
Hak hukuk, Kul hakkı bilmeyen zihniyet bunlar. Ben evime gelen adamı hakkım helal olsun demeden uğurlamam.Kaldı ki ikram ettiğim çay, kahve vs. zaten fazlasıyla evime bereket olarak döner bunun bilinci ile ikram ederim.

Böyle hak hukuk bilmez insanlardan uzak durmak lazım.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Dostum Bak ne diycem iyi dinle şimdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Terbiyesizin Birine İş yaptım Şarj soketi tamiri Laptop 50 Tl Ücreti var yapayımmı Dedim ? Dışarda soket değişmesi lazım deyip 150 Tl Fiyat çekmişler bana getirdi Tamam yap fiyat çok uygun dedi neyse yaptım işi yapalı 2 ay oldu 10 Tl sini verdi 40 Tl kaldı geçen hafta aradım kardeşim dedim ay başı para lazım 40 Tl hesap var aramızda Verdiği Cevaba allah için bakın:

Ben vermeyi düşünmüyordum Sana Koray Bişey yapmadınki Orda Bi lehim yapmışsındır kapağıda sökmek bişey değil neyse ayın 10 un dan sonra sana 30 Tl yollayacağım.Çocuğu Whatsapta Dövmediğim Kaldı bu laftan sonra.

Beleşçilerden uzak dur, baktın o an vermiyor sök o soketi. :kop

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Hak hukuk, Kul hakkı bilmeyen zihniyet bunlar. Ben evime gelen adamı hakkım helal olsun demeden uğurlamam.Kaldı ki ikram ettiğim çay, kahve vs. zaten fazlasıyla evime bereket olarak döner bunun bilinci ile ikram ederim.

Böyle hak hukuk bilmez insanlardan uzak durmak lazım.
Kesinlikle Abi Haklısın Terbiyesiz insanlar walla ya.

Geri
Üst Alt