Habit browser (android internet tarayıcısı)

F Çevrimdışı

flip-flop

Aktif Üye
2 Ağu 2018
337
Cok sade, boyutu düşük, sistemi yormayan ayni zamanda cok fonksiyonlu bir tarayıcı. Ben kullaniyorum ozellikle haber forum vs okumak icin birebir cok rahat. Ben bukadar menüsünü ve özelliklerini kişiselleştirilebilir bir program görmedim. Reklam engelleyici ad blocker cok guclu. Uc browserin engelleyemedigi reklamlari da engelliyor.

Şuna bir göz atın: "Habit Browser"
 
F Çevrimdışı

flip-flop

Aktif Üye
2 Ağu 2018
337
Samsung browsera baktim da benim telefona uygun değilmiş eski biraz sürümüm. Bir de bunu deneyin derim cok kisiselletirilebilir bir uygulama menu rengini tuş rengini dugmeleri vs kendin ayarlayabiliyorsun.
 
F Çevrimdışı

flip-flop

Aktif Üye
2 Ağu 2018
337
program üreticisi kısmında Mura.k yazısını ve sende de Murat... nikini görünce ister istemez... =D
Tesaduf diyelim. OKadar browser yukledim aylarca denedim ayarlar vs cok ugrastirdi reklamlardan telefonu hantallastirmasindan hicbirinden de memnun kalmadim bunu bulunca iştahla tavsiye edeyim dedim
 
Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
50
Mi tarayıcı, Chrome tarayıcı, Mozilla, Uc Browser kullandım ve Uc Browser'da karar kılmıştım ki; saçmalamaya başladı, Türkçe dil desteği ve güncelleme konusunda cortlayınca; Opera'ya geçtim... Fazlasıyla memnunum, reklam engellemesi, kota dostu olması, ana ekranının kullanışlı olması hoşuma gitti. Tavsiye ederim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri