memed3
Aktif Üye
- 11 Kas 2018
- 241
- 44
bu yeşil tema türkce oldumugüzel, widget dosyasını yolla( zip,rar,tar.gz olarak ) ,tümünü TR yapayım
bu yeşil tema türkce oldumugüzel, widget dosyasını yolla( zip,rar,tar.gz olarak ) ,tümünü TR yapayım
dil kısmına türkçeyi ekle olurbu yeşil tema türkce oldumu
Bu yazılımı deneyebilirmisin ,IKram gibi sıkıştırma yapmayı denedim next kumanda ekledim yüzde 80 türkçedil kısmına türkçeyi ekle olur
bende şuan cihaz yok genelde ingilizce olan menuleri öle yapıyordumBu yazılımı deneyebilirmisin ,IKram gibi sıkıştırma yapmayı denedim next kumanda ekledim yüzde 80 türkçe
Aynı yazılım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
dil dosyası için değil, tema sıkıştırma denedim , sorunsuz yüklenecekmi diye, eline cihaz geçerse denersen sevinirim,bende şuan cihaz yok genelde ingilizce olan menuleri öle yapıyordum
Yok maalesef ,2021 dosyalarılink silinmiş yenileme şansınız var mı
peki ustam verebileceğin iyi bir türkçe yazılım var mıYok maalesef ,2021 dosyaları
İnan tümü 3-4 gb yer kaplıyordu ,cihazı verince hepsini sildim çünkü 250 gb ssd var ,yer kalmadı.Benim verdiğim dosya vardı ,free server ve iptv veriyordu ,onu da bulamadım üstelik kumandayı editlemiştim ,gayet güzeldi.Yeğene gittiğimizde laptopu da götürürüm ,ondan dump alırım ama çok acele etmepeki ustam verebileceğin iyi bir türkçe yazılım var mı
tamamdır ustam teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorumİnan tümü 3-4 gb yer kaplıyordu ,cihazı verince hepsini sildim çünkü 250 gb ssd var ,yer kalmadı.Benim verdiğim dosya vardı ,free server ve iptv veriyordu ,onu da bulamadım üstelik kumandayı editlemiştim ,gayet güzeldi.Yeğene gittiğimizde laptopu da götürürüm ,ondan dump alırım ama çok acele etme