Yeri önemli değil ,verdiğin dosya içine eklemişsen tamamdırevet hocam, ama dump içinde THEME.bin içindeydi keymap
Eve dönünce bakayım ne yapılabilir tabii rs232 ile atmalısın ,ama benim verdiğim şemayı yaparsan ve aparatı da alırsan iyi olur,istediğin yazılımı denersin ,verdiğim mini usb olan senin cihaza da olur büyük ihtimallekumanda tamamdır ustalar son olarak orginal yazılımı rs232 olmadan yükleyemem galiba birde bu yazılım dışında buna bemzer veya daha gelişmiş yazılım bulabilirmiyim mesala orginal yazılımda youtube vardı son yüklediğimde yok şimdiden çok teşekkür ederim
Mümkün evet,bende öyle kullanmıştım ,ölçü aletin varsa benim şemaya bakarak takip et bağlantıları
teraspy usta cihazda rs232 girişine display göz girişi uyuyor eski çalışmayan başka cihazın göz girişini kesip rs232 bağlamam mümkün mü rs232 3 göz girişinde 6 kablo var veya dediginiz gibi hic ugrasmayip mini usb alayim
Ustam maalesef ölçü aletim yok deneme yanılma yöntemine gideceğiz galibaMümkün evet,bende öyle kullanmıştım ,ölçü aletin varsa benim şemaya bakarak takip et bağlantıları
Daha kolay olurdu ölçü aleti ileUstam maalesef ölçü aletim yok deneme yanılma yöntemine gideceğiz galiba
Tamam ustam teşekkür ettimDaha kolay olurdu ölçü aleti ile
Acele etme istersen,eve döndüğümde bendeki bağlantının fotosunu ,söküp de çekerim ( p.tesi günü döneceğim)
Oraya zaten tek kumanda dersin 20 tane uydu cihazı 5 tane 2 TB hdd bir tane leptıp ile gelirsin ses sistemlerini saymıyorumvalla sen çok yaşa toptanmı alıyorsunuz evden karaköyde gitsem yolparası bile söylediğiniz fiyattan pahalı
yolum düşerse bir bakarım şahsen 2. el hd almak birçok sıkıtı da yaratabilir ölü bölüm vs çıkabilir tabiki şans işi olmayadabilir, 1 tb almıştım (sıfır) hala kullanıyorum kaç sene oldu hatırlamıyorum bile, 2. elde illa bir sıkıntı çıkma ihtimali yüzde 85 bence, bir şey alacaksan 1 tane alıp iyisini ve sıfırını almak daha iyidir bence bu benim düşüncemOraya zaten tek
Oraya zaten tek kumanda dersin 20 tane uydu cihazı 5 tane 2 TB hdd bir tane leptıp ile gelirsin ses sistemlerini saymıyorum
2TB hdd 25TL bu arada ?
Oraya zaten tek
Oraya zaten tek kumanda dersin 20 tane uydu cihazı 5 tane 2 TB hdd bir tane leptıp ile gelirsin ses sistemlerini saymıyorum
2TB hdd 25TL bu arada ?
yolum düşerse bir bakarım şahsen 2. el hd almak birçok sıkıtı da yaratabilir ölü bölüm vs çıkabilir tabiki şans işi olmayadabilir, 1 tb almıştım (sıfır) hala kullanıyorum kaç sene oldu hatırlamıyorum bile, 2. elde illa bir sıkıntı çıkma ihtimali yüzde 85 bence, bir şey alacaksan 1 tane alıp iyisini ve sıfırını almak daha iyidir bence bu benim düşüncem
Hocam bu arada sitenize biraz göz attım, böylece resminizide görmüş oldum, evinizde tam hayalimdeki ev güle güle oturun, sitenizi biraz inceledim görsel olarak değişiklik gerkli benceBen de geleyim bari diyeceğim ama İzmir-İstanbul yasak şimdi gelemem
Teşekkür ederim ,2007den beri orada ,bu sene 5 yıl daha uzatırım sanırım,sonra allah kerimHocam bu arada sitenize biraz göz attım, böylece resminizide görmüş oldum, evinizde tam hayalimdeki ev güle güle oturun, sitenizi biraz inceledim görsel olarak değişiklik gerkli bence