Hımmm,googlede gx6605s diye arattır bakalım müsait olduğundatamamdır hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam göz kırmızı ışık cihaz acilmadı
Hocam kaç gündür senide iyice yorduk son olarak flash nerde bulabilirim website vs. satiş yapılan yerHımmm,googlede gx6605s diye arattır bakalım müsait olduğunda
Bu arada bazı yazılımlarda led ve kumanda sorun yaratır ,led yanmaz ama çalışır yine ,kumanda ise değiştirmen lazım
Yurt dışı diye biliyorum ,mx serisi 25l64 işini görür ,forumdan bir kişi almıştı ama ,kimdi hatırlamıyorum,sanırım ali exp.alındıHocam kaç gündür senide iyice yorduk son olarak flash nerde bulabilirim website vs. satiş yapılan yer
teraspy ustam bendeki cihazın son haliYurt dışı diye biliyorum ,mx serisi 25l64 işini görür ,forumdan bir kişi almıştı ama ,kimdi hatırlamıyorum,sanırım ali exp.alındı
Oooo,güle güle kullan ?teraspy ustam bendeki cihazın son hali
flash değişimi yapıldı
Ben telefon tamircisi yapar demiştimistanbuldan bir arkadaşla irtbata geçip 30 tl aldım amasyada hiç bir tv tamircisi yapamadı telefon tamircisine zar zor yaptırdım sizin verdiğiniz funcam 1.31 ve 1.32 yükledim ne sw sn hatası verdi flashı aldığım arkadaş sağolsun çok yardımcı oldu ısrarla mediastar 790 royal dump at dedi onda iş yerindeki pcde varmış geç yazıştık sizde varmı acaba birde onu denesem
evet hocam yükledim sw sn hatası verdi hiç flash değiştirmemişim gibi aynı hatalarFuncam 1.32 vision pro+ download
*** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret edin! ***Evet ,sonunda funcam 1.32 piyasada :) Yükledim ama test edemedim ,çünkü benim funcam süresi doldu ,doların düşmesini bekliyorum satın almak için :hihi Youtube süper ,eğer bağlantı...tavsiyeforumu.com
Bunu denedin mi
Ben bunu kullanıyorum
Dün şehire döndüm ,inan ölü gibiydim ,tüm gün yattım desem yalan olmaz ,köy havası süper ,şehre dönünce berbat oluyorumevet hocam dediğiniz çıktı valla çarşamba kargaoya verildi perşembe kargo geldi ben cuma günü flashı değiştirdim dün çok uğraştım yapamadım gözlerim sizi aradı dün hiç giriş yapmadınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet hocam yükledim sw sn hatası verdi hiç flash değiştirmemişim gibi aynı hatalar
Serial down yazan yerde flash eraseall ,birde silip öyle dene bakalım ,peki 790 yazılımını attın mı?valla nasıl yapılacağını bilmiyorum hocam ben direk looder ile sizin örnekteki gibi attım