Kisuke Urahara
Aktif Üye
Ters osmos cihazlarda 1 litre temiz su için 2 veya 3 litre atık su çıkıyor. Yani 1 litre içme suyu için 2 veya 3 litre su boşa gidiyor.
evet araştırdım ama toplamda 7-8 tl geçmiyor diye yazışmalardı bir formda.
Ters osmos cihazlarda 1 litre temiz su için 2 veya 3 litre atık su çıkıyor. Yani 1 litre içme suyu için 2 veya 3 litre su boşa gidiyor.
eee o zaman tasarruf nerede kaldıTers osmos cihazlarda 1 litre temiz su için 2 veya 3 litre atık su çıkıyor. Yani 1 litre içme suyu için 2 veya 3 litre su boşa gidiyor.

eee o zaman tasarruf nerede kaldı![]()
Kampanya indirimi ile toplam 1200 tl , iki tane alınıyor diye cihaz başı 250 den 500 tl daha indirimle toplamda1700 tl indirim yapmışlar , vaaay bee ? hayırlı olsun diyelim ?
konuyu kapatılabiliriz admin .Kolay gelsin.? 1- Ne yazıkki evetabi gördüğüm kadarıyla 1- elinizden her iş geliyor her eve lazımkampanyayla 2000 tl , sonra dan 1750 tl düşmüşler.
![]()

senin bu konudan sonra arayıp sordum," targıt (böyle derim ben ona,asıl adı turguttur) filtreleri nereden alıyorsun" diye,bana "senle gittik ya,oradan" dedi, yani ucuza aldığımız yeri söyledi.
)) ,tabii millete çaktırmadan değiştiriyoruz,elimdekileri götürüyorum,yeni tarihli damacana alıyorum,aynı marka ;)
Neyse su arıtma konusunda adam akıllı bilen yok galiba bir kaç kişi dışında ben dahil sadece yorum yapıyoruzkonuyu kapatılabiliriz admin .Kolay gelsin.

Neyse su arıtma konusunda adam akıllı bilen yok galiba bir kaç kişi dışında ben dahil sadece yorum yapıyoruzkonuyu kapatılabiliriz admin .Kolay gelsin.?
Ne sormak istiyorsanız bana sorabilirsiniz
Size en kısa sürede kendi cihazım üzerinden resimli anlatımlı olarak bu konuyu biraz daha detaylı anlatıcam. Hiçbir su arıtma cihazına 1000tl üzeri vermek mantıklı değil. Ayrıca link bırakıyorum güzel bir cihaz 12 litre tanklı 600tl bi akrabama aldık geçen günlerde çok beğendiler almak isteyen olursa kaçırmasın. Satıcısı izmir gıda çarşısındadır. Benim onlardan aldığım ikinci cihaz.