Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
Kitaplarını da öneririm çok sevdiğim değerli bir tarihçidir. ?Bir solukta okudum, 31 paragrafta özetlemiş adam.
Kitaplarını da öneririm çok sevdiğim değerli bir tarihçidir. ?Bir solukta okudum, 31 paragrafta özetlemiş adam.
Valla bravo samet ,bu konuda "Flash değişimi" ni sormak benim aklıma gelmezdi mübarekadem bey bir kaç videonuzu izledim, açıkçası vestel ve tamirat konusu bana uzak ama, videolarınızdaki anlatım tarzınız, insana film izlermiş gibi izlettiriyor,geleyim asıl soruma, uydu alıcılarıyla ilgil tecrübeniz varmı flaş değiştirme gibi
hocam , herzaman bir yolunu bulup kendi ilği alanıma konuyu çekmeye çalışıyorumValla bravo samet ,bu konuda "Flash değişimi" ni sormak benim aklıma gelmezdi mübarek
@Herkese;
Genelde dikkat ediyorum yazarken,ama yine de gözden kaçırabiliyorum maalesef
Bir telefon tamircisine git ,neredeydin sen ,İstanbul mu acaba ,telefon tamircileri yapıyorlarhocam , herzaman bir yolunu bulup kendi ilği alanıma konuyu çekmeye çalışıyorum
hocam, zaten fiyat aldım ama, kararsızım şuan , belki forumda yakında birisiyle çözeriz diye bir şansımı denedim, , şimdilik erteliyorum ama, yedek bir uydu alıcısı alınca flaş işini yaptırıcamBir telefon tamircisine git ,neredeydin sen ,İstanbul mu acaba ,telefon tamircileri yapıyorlar