Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Cvp: Günaydın
Sabah patatesçilri gördüm isyandalardı, Maliyet 50 kuruş ama patates 20 kuruştan alıcı bulamamış depolarda filizlenmiş vs. Aklıma sen geldin yaa zor abicim toprak ile uğraşanın işi.
Ben bu see yaz mevsiminden çok çekiniyorum, Kış gelmemiş olması, yaz mevsiminin olumsuz yansımalar ile geçeceğinin habercisi diye düşünüyorum ama Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin.
Bir ara oralardan dönem dönem resim paylaş lütfen, bu emeğin, bu alınterinin zoruluğunu çekmeyen bilmez sanırım.
KOSOVALI' Alıntı:Muratti' Alıntı:İyi geceler.
İyi uyuyun erken uyanın.
Ado' Alıntı:Şükür kardeşim, yoğunluk yorguluk devam, Allah bu günlerimizi aratmasın.
Senin tarla toprak işleri ne oldu? bu sene yine devam eder mi? nasıl durumlar ve düşünceler?
Allah kolaylık versin kendinize de dikkat edin abi hep çalış çalış nereye kadar. :rolleyes:
Tarlaya toprağa devam abi yaz gelsin başlarız hine. Bu sene su sıkıntı olacak diyor sulama başkanı 10 gün açacam diyor kanal kapaklarını bakalım görecez ne olacak daha var yaza. Su az olursa pamuk ekicez normal olursa mısıra devam.
Sabah patatesçilri gördüm isyandalardı, Maliyet 50 kuruş ama patates 20 kuruştan alıcı bulamamış depolarda filizlenmiş vs. Aklıma sen geldin yaa zor abicim toprak ile uğraşanın işi.
Ben bu see yaz mevsiminden çok çekiniyorum, Kış gelmemiş olması, yaz mevsiminin olumsuz yansımalar ile geçeceğinin habercisi diye düşünüyorum ama Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin.
Bir ara oralardan dönem dönem resim paylaş lütfen, bu emeğin, bu alınterinin zoruluğunu çekmeyen bilmez sanırım.