Eh ,hayırlı olsun,güle güle kullanYeni tarifem ?
Eyvallah abi sağolasınEh ,hayırlı olsun,güle güle kullan
Yeni tarifem ?
Faturalı 55 tl aylık, 12 ay tahhütlü, ben de Bimcell geçecektim şu 20gb 42 tl olana ama tarifeleri değiştirdiler geçemedim. 15gb 43 tl yapmış Bimcell. Şuan en uygun tarife bu Pttcell 1000dk 1000sms 25gb 55 tl. Telekomda var 25gb 55 tl diyor ama o ilk 3 ay, kalan 9 ay 65 tl.fiyat kaç tl
faturalı mı
bende bimcell kullanıyorum 4 gb 750 dk 250 sms 23 tl devam kullanmaya kapanasıya kadar
Faturalı 55 tl aylık, 12 ay tahhütlü, ben de Bimcell geçecektim şu 20gb 42 tl olana ama tarifeleri değiştirdiler geçemedim. 15gb 43 tl yapmış Bimcell. Şuan en uygun tarife bu Pttcell 1000dk 1000sms 25gb 55 tl. Telekomda var 25gb 55 tl diyor ama o ilk 3 ay, kalan 9 ay 65 tl.
Yok hocam sürekli dışarda değilim aslında ? güvenlik görevlisiyim ben, ayda 15 gece işteyim 15 gün evdeyim. Malum bizim işte vakit geçirmek zor, internet şart ?sürekli dışardasınız ev dışındasınız galiba
yoksa 25 gb çok fazla değilmi
Dollars hesabına göre miAn itibari ile ilk mesaj güncel fiyatlar ile güncellenmiştir ?
Dolarla maaş almıyoz halbuki niye bu kadar etkiledi bizi abi ?Dollars hesabına göre mi
İngilizlerin parmağı var ,sterlin almayınca kızmışlar ,belki ondandırDolarla maaş almıyoz halbuki niye bu kadar etkiledi bizi abi ?