Sadece bimcell faturasız abi ?Bunların hepsi faturalı mı
Eh ,görürsün sen ,kesin faturalı hat için anlaşman var ,"getir müşteriyi,götür interneti" paketiSadece bimcell faturasız abi ?
Valla ben bugün gittim Ptt'ye şu 25gb 55 tl olan paketi aldım ? daha açılmadı ama hat 3 gün sürermiş. Aslında Bimcell'e geçecektim ama son anda paketleri düşürüp zam yapınca Ptt'ye kaldık abi ? şuan en kafama yatan o oldu.Eh ,görürsün sen ,kesin faturalı hat için anlaşman var ,"getir müşteriyi,götür interneti" paketi
Aaa, evde internet yok mu ,ne yapacaksın 25gb interneti ,bizim hanımla tt var faturasız ,7gb her ay kalıyor,tt aradım "alın bunu fiyattan düşün,ben emekliyim " dedim ,çocuk başladı gülmeye "yapamam" dediValla ben bugün gittim Ptt'ye şu 25gb 55 tl olan paketi aldım ? daha açılmadı ama hat 3 gün sürermiş. Aslında Bimcell'e geçecektim ama son anda paketleri düşürüp zam yapınca Ptt'ye kaldık abi ? şuan en kafama yatan o oldu.
Evde internet olmaz mı abi sınırsız Kablonet var ? malum işten dolayı internetsiz olmuyor geceleri iş yerinde, 25gb anca yeter bana ? tarifene göre yüksekmiş abi senin fiyat, Bimcell 6gb 30 tl ye geçin isterseniz, yada fazla gelirse 3gb 26 tl olan var faturasız ? hem Telekomdan Bimcell'e geçiş daha kolay ertesi gün aktif oluyor hat ?Aaa, evde internet yok mu ,ne yapacaksın 25gb interneti ,bizim hanımla tt var faturasız ,7gb her ay kalıyor,tt aradım "alın bunu fiyattan düşün,ben emekliyim " dedim ,çocuk başladı gülmeye "yapamam" dedi
Bu arada bizim 42 tl oldu ,geçemedik bime ,ttde,750/1000/7gb .
Geç kaldık geçmeye,ama düşünüyoruz ,26 tl lik var ,hanım şimdi "ona geçelim" dediEvde internet olmaz mı abi sınırsız Kablonet var ? malum işten dolayı internetsiz olmuyor geceleri iş yerinde, 25gb anca yeter bana ? tarifene göre yüksekmiş abi senin fiyat, Bimcell 6gb 30 tl ye geçin isterseniz, yada fazla gelirse 3gb 26 tl olan var faturasız ? hem Telekomdan Bimcell'e geçiş daha kolay ertesi gün aktif oluyor hat ?
Hiç sorma ,şimdi bizimkiler 42 tl oldu,ama öncesi 32 tl idi ,10tl zamHer şeye zam gelince Telekom operatörlerinin de zam yapması bekleniyordu zaten.İyice araştırıp,ihtiyaca en uygununu tercih etmek lazım.