Grundig tv panel tipi belirsizliği...

I Çevrimdışı

ilkerkepce

Yeni Üye
2 Ocak 2021
15
40
Arkadaşlar merhaba; Kurulumu yeni yapılan 55 GEU 7830 B model Grundig tv panelini bir türlü öğrenemedim. Foruma geçen gün attığım mesajada dönüş olmadı.Müşteri hizmetleri şimdi dönüş yaptı BMS Panel olduğunu söyledi. BMS diye bir panel bu forumda daha önce hiç duymadım hatalı bilgi olabilirmi ? Montaja gelen teknik servis koda barkoda vs bakmadan lg ips dedi karma panel olan bu modele direk lg dediği için onada güvenemedim. Bilen birisi mevcutmu?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
F fikoloji , TEKNOwest TEKNOwest , By_Trol By_Trol ,ne dersiniz varmıdır BMS panel :alala
Emmi selamlar.

BMS panel diye sallamışlar işte klasik müşteri hizmetleri bilgisi bu.

Falım sakızından çıkan kağıtlar gibi çakma eğitim verirlerse sonuç bu olur.

BMS demek Backlıght Module Set demek abi.

Panel tipini değil BLU havuzunu ifade ve işaret eder, panelin tümleşik olarak BLU ile geldiğini ifade etmeye çalışmışlardır diye düşünüyorum.

Ürün ile ilgili ne servis menüsü ne seri numarası hiç bir bilgi yok mu?

Var ise servis arkladaşlardan bilgi isteriz sizin için.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Emmi selamlar.

Panel tipini değil BLU havuzunu ifade ve işaret eder, panelin tümleşik olarak BLU ile geldiğini ifade etmeye çalışmışlardır diye düşünüyorum.

Azıcık biliyordum da ,emin olmak istemiştim ,gerçi adımdan memnunum da :) ,şaka bir yana kullanıcı bilmeyince sallamak kolay ama artık 21.YY dayız ,gerçeğin ortaya çıkması artık 3 dakika :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Tamam senin uykun gelmiş ,yarın sınav var :hihi
Yok abi de, 29 unda bir toplantı daha var, Yarın çarşamba, kaldı iki günüm, bir klasör ağzına kadar rapor dolu daha kapağını bile açmadım, yarın onlara başlarım.

Düşün bak 29 unda toplantıdaydım, 3 ünde yine toplantı var, 9 unda yine toplantı var, 28 inde yine toplantı var. Dosyaları yetiştirmeye çalışıyoruz.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yok abi de, 29 unda bir toplantı daha var, Yarın çarşamba, kaldı iki günüm, bir klasör ağzına kadar rapor dolu daha kapağını bile açmadım, yarın onlara başlarım.

Düşün bak 29 unda toplantıdaydım, 3 ünde yine toplantı var, 9 unda yine toplantı var, 28 inde yine toplantı var. Dosyaları yetiştirmeye çalışıyoruz.
Hımmm, o zaman burada olmaman lazım, değil mi ,daha kapak bile açmamışsın, üstelik uykun gelmiş belli , niye zorluyorsun beynini madem ,hadi ben alışıkım gece kuşu gibi :)

I Çevrimdışı

ilkerkepce

Yeni Üye
2 Ocak 2021
15
40
Emmi selamlar.

Screenshot_2021-11-29-10-10-21-535_com.whatsappf9c046a9796ef6fe.jpg

UWN0000000 SN:10500086 CPT:057T55-E30

dtyakup Çevrimdışı

dtyakup 

Aktif Üye
4 Kas 2020
282
37
Memnunmusun arkadaşım. Yeni geldi çok kurcalama şansım olmadı renkler ve ekrandaki parlama nedeniyle ips diyesim var ama...
Bu benim ilk televizyonum. Görüntü konusunda beklentim çok yüksek değil. Benim için "eh işte" dediğim bir televizyon. Web tarayıcı var ama siz onu yok diye kabul edin( berbat çünkü). Bluetooth var mı yok mu henüz çözemedim. Amazonun sitesinde yok diyor grundigin sitesinde var diyor. Ayarlarda Bluetooth ile ilgili bir ayar yok ama servis menüsüne girince Bluetooth: on yazıyor. Ses uydu yayınlarında güzel ama uygulamalarda berbat. Renk ayarı sıcak olmalı. Resim modunu ben standartta kullanıyorum dinamik yaparsanız daha canlı olur ama elektrik sarfiyatı artar. Cihaz mevcut bir güncelleme gösteriyor ama henüz güncellemedim. Kurulum yapan servis güncellemeyin sıkıntı olabiliyor bazen dedi. 399 a tanix tx6 tv box aldım internetten öyle film izliyorum. Tv box suz çok tadı olmayacak bir tv gibi.

Aa şimdi farkettim sizinki 55 inç miş ben 50 inç olanını aldım

Son düzenleme:
I Çevrimdışı

ilkerkepce

Yeni Üye
2 Ocak 2021
15
40
Bu benim ilk televizyonum. Görüntü konusunda beklentim çok yüksek değil. Benim için "eh işte" dediğim bir televizyon. Web tarayıcı var ama siz onu yok diye kabul edin( berbat çünkü). Bluetooth var mı yok mu henüz çözemedim. Amazonun sitesinde yok diyor grundigin sitesinde var diyor. Ayarlarda Bluetooth ile ilgili bir ayar yok ama servis menüsüne girince Bluetooth: on yazıyor. Ses uydu yayınlarında güzel ama uygulamalarda berbat. Renk ayarı sıcak olmalı. Resim modunu ben standartta kullanıyorum dinamik yaparsanız daha canlı olur ama elektrik sarfiyatı artar. Cihaz mevcut bir güncelleme gösteriyor ama henüz güncellemedim. Kurulum yapan servis güncellemeyin sıkıntı olabiliyor bazen dedi. 399 a tanix tx6 tv box aldım internetten öyle film izliyorum. Tv box suz çok tadı olmayacak bir tv gibi.

Aa şimdi farkettim sizinki 55 inç miş ben 50 inç olanını aldım
Bluetooth meselesi bu cihazda sorun olmuş resmen. Grundig web sitesinde bluetooth mevcutken amazonda yok gözüküyor,gelen serviste yok dediği için müşteri hizmetleriyle görüştüm.Farklı bir servis geldi ses menüsü altında 2. Sayfaya saklanmış bluetooth mevcut ? Bende mibox ile kullanıyorum fiyatına göre iyi bir cihaz bence panel bilgiside Adem hocadan gelirse iyi olacak :) Adem Helvacı Adem Helvacı

Geri
Üst Alt