Grundig GKNE 5310 A++ Buzdolabı

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
dondurucu kısmında hacim olarak kaybınız olur .kompresör (ısı kaynağına) daha yakın. diğer servis arkadaşlarla görüşürüz .vestel arçelik bosch geneli sıkıntılı. şimdiye kadar sorunsuz çalışan whirpool gördüm oda soğutucu sensör arızası yapmış bu normal

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
dondurucu kısmında hacim olarak kaybınız olur .kompresör (ısı kaynağına) daha yakın. diğer servis arkadaşlarla görüşürüz .vestel arçelik bosch geneli sıkıntılı. şimdiye kadar sorunsuz çalışan whirpool gördüm oda soğutucu sensör arızası yapmış bu normal
genel sıkıntı nedir hocam?

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
531
40
Bunu karşı bir cevap olarak algılamayın lütfen . Şu anda youtube bulduğum bir videoda da adam özellikle altta dondurucu olanları alın diyor

T Çevrimdışı

Tugi136 

Süper Üye
20 Nis 2020
500
30
Yapma ya daha geçen ay Arçelik 2476 almıştım.

yzzze Çevrimdışı

yzzze 

Aktif Üye
30 Eki 2019
131
74
Burda okuduklarımdan sonra grundig buzdolabı almayı düşünmüştüm ancak şikayet var da okuduklarımdan sonra vazgeçtim. Bir markadan bu kadar şikayet olur mu?

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,276
63
Eskiden yurt içinde olsun yurt dışında olsun genellikle kaliteli malzeme kullanılarak çabuk bozulmayan,uzun süre sorunsuz kullanılan cihaz ve makineler üretilirdi.Şimdi maliyeti düşürmek ve daha çok satıp,daha çok kazanmak için ucuz işçilik ve kalitesiz malzeme kullanılarak genellikle Çin'de üretim yapılıyor.Bu nedenlerle hemen her cihaz ve makinelerde maalesef sorun çıkıyor.Kalitelileri ayırıyorum,bir çok konuda Türkiye'dekiler de Çin'den aşağı kalmaz.

Geri
Üst Alt