GRUNDIG G-VRC-01 (AKILLI KUMANDA)

More61 Çevrimdışı

More61

Yeni Üye
12 May 2018
48
38
Merhaba arkadaşlar,

Grundig 48 VLX 8586 BP model televizyonum için G-VRC-01 model akıllı kumanda satın aldım. Kumandayı özellikle sesli komut kullanımı için satın aldım fakat sesli komut özelliği çalışmamakta. Bunun dışında kalan diğer özellikler çalışmaktadır.

kumandaca6fda7a25b72ae4.jpg

Servisi arayıp kayıt açtırdım. Teknik ekip size bilgi verecektir denildi. Kumandanın bozuk olduğunu düşünmüyorum. Kılavuzunda hangi model tvlere uyumlu olduğu gibi bir ifade yok. Acaba tv modeliyle uyumlu değil mi? Daha önce bu kumandayı kullanan oldu mu acaba? Sesli komut özelliğini kullanamayacaksam satın aldığım firma sıkıntı etmeyecekse iade etmem gerekecek.

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar,

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Tv özellikleri kısmında ya da yazılımında sesli komut ile kullanılır gibi bir ibare var ise onun aktifliğini kontrol edin derim

More61 Çevrimdışı

More61

Yeni Üye
12 May 2018
48
38
Tv kılavuzunda sesli kullanıma dair herhangi bir ifade yok. Akıllı kumanda kılavuzunda da şu model tvlerle uyumludur şeklinde bir ifade yok.

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Tv kılavuzunda sesli kullanıma dair herhangi bir ifade yok. Akıllı kumanda kılavuzunda da şu model tvlerle uyumludur şeklinde bir ifade yok.
Tv yi en son sürüme güncelleyin. Yine olmazsa tv nin desteği yoktur. Zaten yanlış bilmiyorsam arçelik grubunun sesli kumandası böyle değil. Bu basit kumanda olmasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

imagesf5143459da8dc260.jpg
bahsettiğim kumanda bu

More61 Çevrimdışı

More61

Yeni Üye
12 May 2018
48
38
Tv güncel sürümde. Satın aldığımda bana 2 adet kumanda verildi. Biri genel kumanda bir diğeri de genel kumandanın kanal değiştirme, ses kısma vs gibi basitleştirilmiş hali olan kumanda.

kumanda1.jpg

Bu basitleştirilmiş kumanda.

Bu da basit kumandadan farklı olan ses komut destekli kumanda.

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Tv güncel sürümde. Satın aldığımda bana 2 adet kumanda verildi. Biri genel kumanda bir diğeri de genel kumandanın kanal değiştirme, ses kısma vs gibi basitleştirilmiş hali olan kumanda.

kumanda1.jpg

Bu basitleştirilmiş kumanda.

Bu da basit kumandadan farklı olan ses komut destekli kumanda.
Kumandanın özelliklerinde smart inter@ctive 2.0 yazdığını gördüm internette. Bi servise danışın.

More61 Çevrimdışı

More61

Yeni Üye
12 May 2018
48
38
Servisle görüşürken uyumlu olup olmadığını onlara da sordum uyumlu olmalıdır diyebildiler. Kumandayı gönderin denildi. Onun öncesinde satıcı kumandayı gönderin sizin adınıza servise göndereceğim dedi. Ben de kumandayı satıcıya gönderdim. Arçelik ve Grundig'e de detaylı mail gönderdim sorunuma dair. Beklemekteyim.

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,011
Servisle görüşürken uyumlu olup olmadığını onlara da sordum uyumlu olmalıdır diyebildiler. Kumandayı gönderin denildi. Onun öncesinde satıcı kumandayı gönderin sizin adınıza servise göndereceğim dedi. Ben de kumandayı satıcıya gönderdim. Arçelik ve Grundig'e de detaylı mail gönderdim sorunuma dair. Beklemekteyim.

TV'de sesli komut özelliği vardır umarım. :cak

More61 Çevrimdışı

More61

Yeni Üye
12 May 2018
48
38
Biraz önce Arçelik'e gönderdiğim maile istinaden cevap gelmiş. Televizyonun sesli komut özelliği yokmuş.

Geri
Üst Alt