Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mrb. bende a101 toshiba konusu açtım regal 65inc hb.da 4300 tl onu tavsiye eden oldu ama değecek fark nedir anlatan olmadı. grundigle toshiba hemen hemen aynı fiyat gerçekten ben de merak ediyorum. hangisi alınır. Lütfen konuya hakim kullnıcı ve uzmanlardan destek beklyoruz.
Dostlar yardımınıza ihtiyacım var lütfen fikirlerinizi yazarmısınız !!! Ben Tv ve elektronik konusunda çok bilgili değilim biraz araştırayım dedim, araştırma yaptıkça kafam daha çok karışıyor. İstediklerim 65inc fiyat/performans bir tv. bütçe 5000 verdiğim fiyata değsin, pişman etmesin. mümkün...
@teraspy hocam akçay caddesi uzerinde metro market ile shell arasindaki magzasina gitmistim. Gaziemirde calisiyorum bi kac farkli ihtiyac icinde gitmistim ucuz birsey denk getiremedim bir turlu orada :) Hımm ,orası outlet olanı ,diğeri yani optimuma giderken solda olan kendi mağazasıdır ,ama...