teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Yani bunu bana yazdın değil miAl tabi Emmi bildiğin linux çekirdeğinden türemiş android ikisi akraba
Yani bunu bana yazdın değil miAl tabi Emmi bildiğin linux çekirdeğinden türemiş android ikisi akraba
Tv'nizdeki anakart tipi modeli aynı ise yazılım sürümleri uyumlu ise üretici bir engelleme koymadıysaarkadaşlar sağolun hepiniz aydınlatıcı bilgiler vermişsiniz sonuç olarak smart tv nin android tv olmadığını ve kafama göre müdahalede bulunamadığımı anladım lakin ben daha farklı bişey yapmak istiyorum örneğin benim tv ile aynı zamanda üretilmiş aynı markanın farklı modeli aynı işletim sistemi ve aynı yazılım ile üretilmiş sonra o modele güncelleme gelmiş ve o güncelleme ile o modele ss ip tv eklenmiş işte ben o güncellemeyi benim tv ye usb ile yüklesem olur mu cevabını arıyorum
bu arada forum sitelerine girmeyeli epey uzun yıllar oldu özlemişim gerçekten bu kadar aktif bir forum bulmak tesadüfen harika
Bahsettiğiniz mevzu Arçelik üretimi TV'lerde mi olmuş?arkadaşlar sağolun hepiniz aydınlatıcı bilgiler vermişsiniz sonuç olarak smart tv nin android tv olmadığını ve kafama göre müdahalede bulunamadığımı anladım lakin ben daha farklı bişey yapmak istiyorum örneğin benim tv ile aynı zamanda üretilmiş aynı markanın farklı modeli aynı işletim sistemi ve aynı yazılım ile üretilmiş sonra o modele güncelleme gelmiş ve o güncelleme ile o modele ss ip tv eklenmiş işte ben o güncellemeyi benim tv ye usb ile yüklesem olur mu cevabını arıyorum
bu arada forum sitelerine girmeyeli epey uzun yıllar oldu özlemişim gerçekten bu kadar aktif bir forum bulmak tesadüfen harika
Olmaz,kendin yazıyorsun zaten "farklı model" diye sevgili onen87 ,ki işletim sistemleri hep linuxtur,tv android değil iseörneğin benim tv ile aynı zamanda üretilmiş aynı markanın farklı modeli aynı işletim sistemi ve aynı yazılım ile üretilmiş sonra o modele güncelleme gelmiş
Aynı TV'ye sahibim ilk alındığı zaman detaylı araştırmıştım ancak umut verecek bir şeye rastlamadım. İçindeki anakart zaten çok kötü bir donanıma sahip daha gelişmiş bir yazılım yüklemek mümkün değil. Servis menüsünden anakarttaki çipseti görebiliyorsunuz.arkadaşlar sağolun hepiniz aydınlatıcı bilgiler vermişsiniz sonuç olarak smart tv nin android tv olmadığını ve kafama göre müdahalede bulunamadığımı anladım lakin ben daha farklı bişey yapmak istiyorum örneğin benim tv ile aynı zamanda üretilmiş aynı markanın farklı modeli aynı işletim sistemi ve aynı yazılım ile üretilmiş sonra o modele güncelleme gelmiş ve o güncelleme ile o modele ss ip tv eklenmiş işte ben o güncellemeyi benim tv ye usb ile yüklesem olur mu cevabını arıyorum
Önce bir sponsor bulalım (@Sota ) sonra oybirliği ile .......Yok ki eş-dost-akraba ,şu fakire yardım etsin
Yani Linux kitabının 2. cildini baskıya vermeye hazırlayan kişiye bu yazılırmı demek istediYani bunu bana yazdın değil mi
Yakında çıkacak yeni sürüm forumda yayınlanacak,herkes tester olacak ona göre ,değil mi caylakpenguenYani Linux kitabının 2. cildini baskıya vermeye hazırlayan kişiye bu yazılırmı demek istedi
Ne yazdığımı biliyorum Emmi linux'a aşık linux aşkını bildiğimdenYani Linux kitabının 2. cildini baskıya vermeye hazırlayan kişiye bu yazılırmı demek istedi
Elbette teraspyYakında çıkacak yeni sürüm forumda yayınlanacak,herkes tester olacak ona göre ,değil mi caylakpenguen
Kemiklerini kırarım
Mesajımı düzenlemişsiniz ama bağlamdan kopmuş,anlamsız bir hal almış ,neden düzenlendi bilmiyorum,şimdi ben burada ne demek istemişim acaba,tv yazılımını mı test edeceğiz yoksa tvyi miYakında çıkacak yeni sürüm forumda yayınlanacak,herkes tester olacak ona göre ,değil mi caylakpenguen