Google Play'de kitap satmak

geceninbirvakti

Aktif Üye
Puan 43
Çözümler 0
geceninbirvakti
Merhaba,

Kendi yazdığım bir kitabımı Google Play üzerinden satmak istiyorum. Fakat uzun zamandan beri ilgili yere üye alımı yapılamıyor.

Hep şu mesajla karşılaşıyorum şu anda Google Play Kitap Ortağı Programına sınırlı sayıda yeni yayıncıyı kabul ediyoruz. Programa katılmaya ilginizi online ilgi formumuz üzerinden ifade edebilirsiniz diyor ama üye yapmıyor

Bunun bir çözümü var mı?

Form doldurulamıyor mu?

Malesef öyle bir ekrana bile gelemiyorum. Acaba diyorum program paylaşmak için dolar üzerinden bir üyelik vardı ona üye olsam oradaki üyelik bilgilerimle bu kitaplığa girme imkanı verir mi acaba? Yada kitabımı apk üzerinden mi satsam acaba :cool:

Malesef öyle bir ekrana bile gelemiyorum. Acaba diyorum program paylaşmak için dolar üzerinden bir üyelik vardı ona üye olsam oradaki üyelik bilgilerimle bu kitaplığa girme imkanı verir mi acaba? Yada kitabımı apk üzerinden mi satsam acaba :cool:

Google Play Kitaplar İş Ortağı Merkezi'nde yeni yayıncı kayıtları geçici olarak kapatılmıştır.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Türkiye uygun görünüyor fakat Google alımları durdurmuş;

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Teşekkür ederin anlaşılan üye olamayacağım kitap projem şimdilik rafda beklesin :)

Merhaba projenizi umarım faaliyete geçirmişsinizdir(: Şayet olmadıysa benim gplay satış ortaklığında hesabım bulunmakta fernw.h@yandx msj atarsanız seve seve yardımcı olmak isterim

Merhaba projenizi umarım faaliyete geçirmişsinizdir(: Şayet olmadıysa benim gplay satış ortaklığında hesabım bulunmakta fernw.h@yandx msj atarsanız seve seve yardımcı olmak isterim

Merhaba, bende ilgileniyorum bu konu ile bu konuda beni de bilgilendirir misiniz rica etsem, üyelik alma şansımız hiç mi yok? siz nasıl almıştınız? Yol gösterirseniz sevinirim.

Merhabalar hesabınız hala aktif mi alma şansımız olsa nasıl yardımcı olabilirsiniz

bu hesaptan nasıl alabiliyoruz yardımcı olabilir misiniz? Hesap alma konusunda referans olabiliyormusunuz?

Geri
Üst Alt