Göbek Rakısı Nedir?

O Çevrimdışı

ozgurizmir

Aktif Üye
22 Mar 2019
61
32
İmbiğin en kaliteli ve yüksek alkollü olan orta kısmından, en az 3 kez damıtılarak ve %100 yaş üzümden üretilen rakıya göbek rakısı denir. Üzüm sumasından yapılan rakılar göbek rakısı diye satılsa da aslında gerçek göbek rakısı değillerdir. Tekirdağ göbek rakısı gibi %100 yaş üzümden yapılan rakılar asıl göbek rakısıdır. Göbek rakısının bir başka özelliği de başka içkilerle karıştırılmadığı sürece ertesi gün baş ağrısı ve mide bulantısı yapmadığı gibi içimi de çok hafiftir.

Serindalga Çevrimdışı

Serindalga 

Aktif Üye
28 Ara 2019
150
39
Ne sigara nede alkol :bilmiyom
alkol hiç kullanmadım ama şu sigara meletini bir türlü bırakamıyorum.bırakmaya çalıştım ama etrafımda öyle cins insanlar varki ne onlardan kurtulabiliyorum nede bu sigaradan..hergün kaos hergün stres.parayı biriktirip bi 5 6 ay asya turu yapmam gerekli bu kaostan kurtulmak için..hedef tayland vietnam kamboçya..kore ve japonyada var ama o 2 ülke pahalı :gul

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,382
alkol hiç kullanmadım ama şu sigara meletini bir türlü bırakamıyorum.bırakmaya çalıştım ama etrafımda öyle cins insanlar varki ne onlardan kurtulabiliyorum nede bu sigaradan..hergün kaos hergün stres.parayı biriktirip bi 5 6 ay asya turu yapmam gerekli bu kaostan kurtulmak için..hedef tayland vietnam kamboçya..kore ve japonyada var ama o 2 ülke pahalı :gul
Dur aklımı bulandırma, Arkadaş tayland gezisinde yeni geldi :kiskis

Serindalga Çevrimdışı

Serindalga 

Aktif Üye
28 Ara 2019
150
39
Dur aklımı bulandırma, Arkadaş tayland gezisinde yeni geldi :kiskis
valla bendede 3 4 arkadaş var hergün watsap durumundan paylaşım yapıyorlar gelde derin bir iç çekme..
valla kral istersen 2026 yıl sonu bir plan yapalım bu kaostan canlı çıkabilirsek eğer.benim niyetim var..aslında ben 1 ay sonra gidicektim biraz bütçem vardı araç alıcam 300 k eksiğim var onuda 2026 haziranına kadar toplarım ondan sonra kenara atıcam..300 k kredi çekeyim dedim geri ödeme 577 bin çıkınca kredi işinden vazgeçtim en güzeli her ay köşeye 2 3 çeyrek alıp atmak

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,091
Kötü alışkanlıkların bir bakıma reklamını yapanların konularının silinmesi .

Forum kurallarının düzenlenmesi . Teşekkürler .

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt