Global Markaların Türkiye'deki Fiyat Politikaları

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
Ben buradaki incelemeleri takip ediyordum;

Columbia montun dış katmanında suya dayanıklı malzeme de kullanılmamıştı. O gün de yağmur yağıyordu ve eve dönerken şöyle düşündüm, ''Montun beni yağmurdan koruması gerekiyorken ben elime alıp ıslanmaması için uğraşıyorum.''

Ardından 1.200 TL'ye aldığım Columbia montu zor bela iade ettim ve Decathlon mağazasından 130 TL'ye aşağıdaki Forclaz marka montu almıştım. Beklentim çok düşüktü ama kalitesi inanılmaz derecede tatminkar oldu. Ertesi gün 1 tane de babama aldım. 3 yıldır büyük bir memnuniyetle bu montu giyiyorum. 800 dolum ördek tüyü üstelik adamlar açık açık yazmışlar; %90 sırt, 10% gıdı tüyü diye. Benimki 80%-20% idi galiba. Üstelik bunun dış yüzeyinde su itici katman mevcut yani az da olsa suya dayanıklı :)

Videodaki montun 100% aynısı sadece rengi farklı. Hatta DH'de insanlara tavsiye etmiştim bu ürünü, inşallah faydalananlar olmuştur :)

Dechatlon ürünleri ciddi anlamda f/p. Türkiyede çok alırdım, buradada var ama fiyatlar çok olmadığı için tercih etmiyorum. Kaz tüyünün terletmesi ve nefes alma özelliği kaliteli elyafa göre daha düşük olduğu, ter sorunum olduğu için çok kullanmıyorum. Kaliteli bir elyaf Helly Hansen Reine aldım. -40ta banamısın demedi. Kaz tüyü ile vücut sıcaklığımı ayarlayamıyorum maalesef. Black Friday indiriminden bir Adidas kaz tüyü sipariş ettim. Dener ve sonucu yazarım. Artık Türkiye ziyaretine gelsem bile kalın giyemem sanırım zira -20’lere kadar normal bir hayatımız var 😂

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,799
Dechatlon ürünleri ciddi anlamda f/p. Türkiyede çok alırdım, buradada var ama fiyatlar çok olmadığı için tercih etmiyorum. Kaz tüyünün terletmesi ve nefes alma özelliği kaliteli elyafa göre daha düşük olduğu, ter sorunum olduğu için çok kullanmıyorum. Kaliteli bir elyaf Helly Hansen Reine aldım. -40ta banamısın demedi. Kaz tüyü ile vücut sıcaklığımı ayarlayamıyorum maalesef. Black Friday indiriminden bir Adidas kaz tüyü sipariş ettim. Dener ve sonucu yazarım. Artık Türkiye ziyaretine gelsem bile kalın giyemem sanırım zira -20’lere kadar normal bir hayatımız var 😂
-40 mı :kiskis

adamın nefesi donar orada.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,735
40
Ben hala tişörtle geziyorum. Kışında uzun sweat yeterli geliyor. (beslenme şeklim nedeniyle vücudum fazla ısı üretiyor :kiskis )
O zaman bu kış termojenik diyet yapıp doğalgaz faturalarını düşürebilir miyiz :hihi

Yaz kızım;
- 150 mg kafein
- 50 mg efedrin
- Bir tutam piperin
- 3.000 mg l-carnitine
😁

Geri
Üst Alt