GIBIR.NET Referans

T Çevrimdışı

thorwoman

Yeni Üye
20 Haz 2025
1
41
Merhaba, internet servis sağlayıcınızı değiştirmeyi düşünüyorsanız ve Türk Telekom altyapısını kullandıkları için, bölgenizde alt yapıda sorun yoksa aynı şekilde Gıbır.Net ten de hizmet alır sorun yaşamazsınız.
Geçmeyi düşünürseniz 20 TL indirim için referans kodu: GHCGLBXWEP
Bu kodu abone olurken müşteri temsilcisine iletin.
Geçenlere hayırlı olur umarım.

F Çevrimdışı

fatihby

Yeni Üye
19 Haz 2025
1
33
Arkadaşlar, kenara GIBIRNet’e geçiş kodu bırakıyorum. Geçiş yapmak isteyenler bu kodla 1 yıl boyunca 20 TL indirim kazanabilirler.

GBIGKRZGLF

1000223072.jpg

C Çevrimdışı

cemlaptekin

Yeni Üye
1 Eki 2025
1
46
⭐⭐⭐⭐⭐

GIBIRNet’ten gerçekten çok memnunum, fiyat/performans olarak gayet iyi hizmet veriyorlar. 👍

Müşteri hizmetleri de hızlı ve ilgili, şimdiye kadar sorun yaşamadım.

Arkadaşlara faydası olsun diye referans kodumu da bırakıyorum:

🔑 GAKGJSUW0V

👉 Bu kodu kullanan herkes 1 yıl boyunca her ay 40 TL indirim kazanıyor.

💯 Ben peşin ödeme yaptığım için kodu kullananların indirimi garantili.

Tavsiye ederim! 🚀

powerboard Çevrimdışı

powerboard 

Yeni Üye
5 Ara 2019
26
GÜNCEL 07 12 2025
GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 40 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. -

12 Ay Sabit Fiyat

Güncel Referans Kodu: GALGLS3I4U

12 Ay Sabit Fiyat

Güncel Referans Kodu: GALGLS3I4U

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı
gibir.net.tr
GIBIRNet Abonelik Başlatma ve Geçiş Formu - GIBIRNet | İnternet

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı
GIBIRNetyoutube
Başvurunuzu yaptıktan sonra e-Devlet üzerinden başvurunuzu güvenli ve hızlı bir şekilde onaylayabileceğinizi biliyor muydunuz?Sözleşme için yazıcıdan kağıt çıkarmaya, kağıtları imzaladıktan sonra kargo ile göndermeye, abonelik işlemlerinin tamamlanmasını günlerce beklemeye son! İnternet başvuruzu onaylanmak için e-Devlet kapısını ( ) kullanarak dakikalar içinde doğrulamanızı yapın ve ışık hızında internetin keyfini çıkarmaya başlayın. Altyapının ne kadar hız desteği sağladığını bilmiyor musun? Hemen ... sayfasından altyapını sorgulayarak kullanabileceğin internetin maksimum hızını öğren!00:00 Dakikalar içinde abonelik sürecini tamamla!00:08 Başvuru ekranındaki e-Devlet butonuna tıklayın00:16 İnternet bankacılığı yöntemiyle kimliğinizi doğrulayın00:32 "Haberleşme" ve "GIBIRNet" seçimlerini yapın00:45 Yeni abonelik başvurunuz için "Onayla" tuşuna basın00:52 Belgeleri ve bilgileri doğrulayın01:02 GIBIRNetli olmanın keyfini çıkarınİnternetinle ilgili eğlenceli içerikleri bulabileceğin ve bizimle iletişime geçebileceğin sosyal medya hesaplarımıza aşağıdan ulaşabilirsin.Instagram: : : Uygulama: fazla bilgi istersen internet sitemizi ziyaret edebilir, anlık olarak sana özel temsilcinle görüşebilirsin

Geri
Üst Alt