General Mobile cep telefonu

Vedatank

Aktif Üye
Puan 63
Çözümler 0
Vedatank
Değerli forum sorumluları ve üyeleri. Yeni bir cep telefonu almak zorundayım. Vatan bilgisayara baktığımda General Mobile GM9 GO telefon çift sim kart 609 tl. İşlemci 1.50 GHz. İşlemci sayısı 8 Çekirdek. 4.5 G uyumlu. Ekran özellikleri İPS. İşlemci türü Media Tek MT6739. Mobil Ram boyutu 1 GB Dahili hafıza 16 GB. İşletim sistemi 9.0 Android. Ön arka kamera var sizlerden ricam bu telefondan kullanan veya bilgisi olan varmı acaba. Bir adet telefon almak mecburiyetindeyim degilse işim biraz zor :)

Bu markaya ve model ile ilgili inceleme ile ilgili olarak da youtıbe'da pek çok inceleme videosu mevcut.

Son düzenleme:
Siz önerirmisiniz bu telefonu Whatsap ve sade telefon görüşmesi için
Kulanmadım bir şey diyemem Fikrimi soracak olursanz çinde üretilen parçaların Türkiye'de montajlanmış hali Twknoloj biraz da şans işidir

En az 2 GB RAM'i olan bir telefon bakın derim.
Bir de İstanbul Bilişim'den almayın derim.
[/
Vatan bilgisayarda var yanlız 1 gb sadece whatsap ve tel görüşmeleri için uygunmu sizce whatsap gelen videolar ve gönderilecek videolar için yetmezmi acaba

Vatan bilgisayarda var yanlız 1 gb sadece whatsap ve tel görüşmeleri için uygunmu sizce whatsap gelen videolar ve gönderilecek videolar için yetmezmi acaba
Ben olsam o telefonu alacağıma
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
alırdım Şahsi fikrimdir. Özellikleri kat be kat iyidir.

bütçeyi bir miktar arttırabilirseniz en azından 2-3 gb ram ve 32 gb hafıza olmasında fayda var. ihtiyaçlar güç geçtikçe değişiyor, şimdi sadece whatsapp kullanıyorum dersiniz ama belki 1 yıl sonra başka bir uygulamalar kullanmak isteseniz de kullanamazsınız. kaldı ki whatsapp ta bile donma kasma ağırlaşma olacaktır. dolayısıyla bütçeyi 200 -300 arttırıp şöyle bir ürün alınabilir:

bu arada firma taksitte yapıyor kendi sitesinden aldığınız ürünlere..

bütçeyi bir miktar arttırabilirseniz en azından 2-3 gb ram ve 32 gb hafıza olmasında fayda var. ihtiyaçlar güç geçtikçe değişiyor, şimdi sadece whatsapp kullanıyorum dersiniz ama belki 1 yıl sonra başka bir uygulamalar kullanmak isteseniz de kullanamazsınız. kaldı ki whatsapp ta bile donma kasma ağırlaşma olacaktır. dolayısıyla bütçeyi 200 -300 arttırıp şöyle bir ürün alınabilir:

bu arada firma taksitte yapıyor kendi sitesinden aldığınız ürünlere..
Ben de pek General Mobile alınmasından yana değilim açıkçası.
Xiaomi, Huawei, Honor, Redmi, Oppo, Meizu gibi firmalara bakılabilir. Tabi bütçe ne kadar bilmiyorum.

Geri
Üst Alt