es035
Yeni Üye
- 15 Ocak 2020
- 10
- 61
Elektrik sayacımın saatinin bir saat geri oldunu farkettim. Gediz elektriğe düzeltilmesi için mail attım. Bu sabah aradılar. Yaz saati uygulamasından dolayı saatlerin bir saat geri olduğu ellerindeki sıfır saatlerinde bir saat geri olduğunu belirttiler.ileri yaz saati uygulamasının biteli 6 yıl olduğunu, ayrıca bu zaman diliminde saatin bir saat ileri olması gerektiğini fakat tam tersi bir saat geri olduğunu belirttim. Ama beni arayan yetkili kişi sayaç saatini düzeltemediklerini yeni sayaç taksalarda saatin bir saat geri olacağını belirtti.
Gece 22.00 de indirimli tarifeye geçtiğini düşünerek çamaşır bulaşık makinesini çalıştırıp, ütümüzü yapıyoruz.Ama gediz elektrik sayaç saatini ayarlamadığı için bir saat daha pahalı tarifeden ücretlendiriliyoruz. Bu sadece benim sayacımla ilgili bir sorun değil. Kontrol ettiğimde apartmandaki tüm saatler bir saat geri. Üzerimizden haksız kazanç elde ediyorlar.
Bu konuda ne yapabiliriz.
Gece 22.00 de indirimli tarifeye geçtiğini düşünerek çamaşır bulaşık makinesini çalıştırıp, ütümüzü yapıyoruz.Ama gediz elektrik sayaç saatini ayarlamadığı için bir saat daha pahalı tarifeden ücretlendiriliyoruz. Bu sadece benim sayacımla ilgili bir sorun değil. Kontrol ettiğimde apartmandaki tüm saatler bir saat geri. Üzerimizden haksız kazanç elde ediyorlar.
Bu konuda ne yapabiliriz.