İlteriş Yılmaz
Süper Üye
- 18 Eyl 2020
- 698
Günaydın abi Kısmet o halde, hadi iptal olduysa ısmarlayayım kebabıVay arkadaş gitti kebap
Günaydın kardeşim Bodrum iptal
Günaydın abi Kısmet o halde, hadi iptal olduysa ısmarlayayım kebabıVay arkadaş gitti kebap
Günaydın kardeşim Bodrum iptal
Akşama doğru görüşürük paşam, muhabbete kaldığımız yerden devam ederiz. Bu arada sen halen emmiyi yakalayamadın değil mi?Günaydın abi Kısmet o halde, hadi iptal olduysa ısmarlayayım kebabı
Emmi'yi yakaladık ya, adam virüsten korkuyor. Aşılarım tam ısırmam dedim ama istemiiiiAkşama doğru görüşürük paşam, muhabbete kaldığımız yerden devam ederiz. Bu arada sen halen emmiyi yakalayamadın değil mi?
TEKNOwest kolestrol hakkındaki gerçekleri aşağıdaki videodan izle derimAma hocam şimdi yenmiş tabağın görselini de bırakmamak lazım, kulaklarım çınlardı
Bu arada Çinliler'in akrep yeme olayı da çok iyidir. iş icabı bu aralar bir hayli fazla Çinli ile tanıştım. Aslen Amerikalı olup, eşi Çinli olduğu için Çinde yaşayan biri de var aralarında. Hepsi de belki çok iç taraflarda çok fakirler yiyordur ama normalde yenen bir şey olmadığını, ama turistlere çok güzel yedirttiklerini söyledilerABi para verip poh yiyen adam diyor ki ''Çinliler akrep yiyir''
Valla bir çeyrek kokoreç ve yanına midye on numara gider şimdi
Az önce hatun ''Acıktın mı?'' diye sorunca neden ''Hayır'' dedim ki ben şimdi?
Adem abi balık sezonu açıldıABi para verip poh yiyen adam diyor ki ''Çinliler akrep yiyir''
E birlikte yiyeceğiz dedik ya ?ABi para verip poh yiyen adam diyor ki ''Çinliler akrep yiyir''
Adem Helvacı ve İlteriş Yılmaz beni gaza getirmeyin. Yarım kokoreç üstü midye atıp üstüne de dürüm yemeye gitmek suretiyle mide fesatı geçirtmeyin bana durduk yereE birlikte yiyeceğiz dedik ya ?
Kardeşim, Göbek rejimi yapiyürüz insafınız kurusunAdem abi balık sezonu açıldı
Offffff onun yanına bir de şalgam lazım amaAdem Helvacı ve İlteriş Yılmaz beni gaza getirmeyin. Yarım kokoreç üstü midye atıp üstüne de dürüm yemeye gitmek suretiyle mide fesatı geçirtmeyin bana durduk yere