1974 den bir kayıt.
Bizde müzik 50 yıl önce bile bu günden daha ilerideydi, ya insanımız daki zamanın etkileri...
Elbette o dönem müzik yayınların tamamına yakını playback idi hatta yılbaşı proğramları bile 1hafta önceden çekilirdi. Canlı yayın sadece haberlerdi ve spor-maç yayınlarıydı. Erkin Koray kayıtta mecbur playback yapıyor görünse de bence onun yaptığından değil, onun normal söylediğinden ve yayıncı kuruluşun gerçek sütüdyo kaydının yetersizliğinden (o sahnede bu kayıt olmaz) plak için yapılan kaydı görüntüye eklemesinden kaynaklanıyor. Çünkü playback yapsa bu bariz görüntü ortaya çıkmazdı. (Yani bu günkü gibi sanatçının yetersizliğinden değil kurumun yetersizliğinden kaynaklı)O zamanlarda bile Playback yapıyormuş![]()
Tamamı playback idiO zamanlarda bile Playback yapıyormuş![]()
1974 den bir kayıt.
Bizde müzik 50 yıl önce bile bu günden daha ilerideydi, ya insanımız daki zamanın etkileri...
Açtım ben dinliyorum. Fena gelmedi. Senide mi bir tanesi kesmiyor. Aman işteyken, yoldayken içme. ;)hiç sorma üstadım değişik bir yorgunluğum var 2 tane apronax içip uyuyasım var ama birazdan işe gitmem gerekiyor![]()
Anlamsız şekilde ağrı eşiğim çok yüksek.Açtım ben dinliyorum. Fena gelmedi. Senide mi bir tanesi kesmiyor. Aman işteyken, yoldayken içme. ;)
Parol mü? Kutusuyla birlikte içersem belki.Anlamsız şekilde ağrı eşiğim çok yüksek.
Hal böyle olunca bir yerim ağrırsa parol,majezik ağrıyı dindirmiyor bile.
Mavi renkli Apronax anca yetiyor.
kısa aralıklarla 2 apronax işimi çözüyor.Parol mü? Kutusuyla birlikte içersem belki.Ama böyle durumlarda naproksen sodyum, ibuprofen işime yarıyor.
Peki. Anladım. Ben öyleyim.kısa aralıklarla 2 apronax işimi çözüyor.
yıl içerisinde aldığım ağrı kesici 5-10 taneyi geçmez.
müptela felan değilim.
Uykusuzluk varsa yeterince uymuyorsan baş ağrısı yapar.Anlamsız şekilde ağrı eşiğim çok yüksek.
Hal böyle olunca bir yerim ağrırsa parol,majezik ağrıyı dindirmiyor bile.
Mavi renkli Apronax anca yetiyor.