A Çevrimdışı Alperentoy Süper Üye 12 Nis 2019 647 6 Tem 2021 #439 Güzel klip olmuş, şarkı ise epey yükselir bu yaz.
Çevrimdışı Adem Helvacı Süper Üye 17 Şub 2017 24,294 51 11 Tem 2021 #444 Bu kadının birçok parçasını çok başarılı buluyorum Bu klipteki Gözlerinden gelen siyah suyu nasıl yaptıklarını bilen var mı acaba?
Bu kadının birçok parçasını çok başarılı buluyorum Bu klipteki Gözlerinden gelen siyah suyu nasıl yaptıklarını bilen var mı acaba?
Çevrimdışı smili72 Süper Üye 6 Mar 2018 1,532 52 12 Tem 2021 #445 Adem Helvacı' Alıntı: Bu kadının birçok parçasını çok başarılı buluyorum Bu klipteki Gözlerinden gelen siyah suyu nasıl yaptıklarını bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla ... adobe after effects Adem Helvacı hocam hatta konuyu açıklayan ingilizce bir video mevcut
Adem Helvacı' Alıntı: Bu kadının birçok parçasını çok başarılı buluyorum Bu klipteki Gözlerinden gelen siyah suyu nasıl yaptıklarını bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla ... adobe after effects Adem Helvacı hocam hatta konuyu açıklayan ingilizce bir video mevcut
Çevrimdışı Adem Helvacı Süper Üye 17 Şub 2017 24,294 51 12 Tem 2021 #447 smili72' Alıntı: adobe after effects Adem Helvacı hocam hatta konuyu açıklayan ingilizce bir video mevcut Genişletmek için tıkla ... Vaaaayyy, Fakat kadın duyguyu oldukça yansıtmş helal olsun. Teşekkür ederim bilgi için. Bir şey daha öğrenmiş oldum
smili72' Alıntı: adobe after effects Adem Helvacı hocam hatta konuyu açıklayan ingilizce bir video mevcut Genişletmek için tıkla ... Vaaaayyy, Fakat kadın duyguyu oldukça yansıtmş helal olsun. Teşekkür ederim bilgi için. Bir şey daha öğrenmiş oldum