Çevrimdışı unreleased Aktif Üye 7 Ocak 2018 422 15 May 2018 #16 Bu parçayı da senin için paylaşayım o zaman Ado abim. Güne daha hareketli şarkılarla başlamak isterdim ama olmayınca olmuyor.
Bu parçayı da senin için paylaşayım o zaman Ado abim. Güne daha hareketli şarkılarla başlamak isterdim ama olmayınca olmuyor.
Çevrimdışı Adem Helvacı Süper Üye 17 Şub 2017 24,294 51 15 May 2018 #17 unreleased' Alıntı: Bu parçayı da senin için paylaşayım o zaman Ado abim. Güne daha hareketli şarkılarla başlamak isterdim ama olmayınca olmuyor. Genişletmek için tıkla ... Benbu kadının yaşadığı zamanları bilirim. Hayatı roman cinsinden birisiydi yazık günah çok çekti garibim. Bir üstteki klipte ise kamuran ablamızın bile bir zamanlar genç olduğunu öğrenmiş olduk
unreleased' Alıntı: Bu parçayı da senin için paylaşayım o zaman Ado abim. Güne daha hareketli şarkılarla başlamak isterdim ama olmayınca olmuyor. Genişletmek için tıkla ... Benbu kadının yaşadığı zamanları bilirim. Hayatı roman cinsinden birisiydi yazık günah çok çekti garibim. Bir üstteki klipte ise kamuran ablamızın bile bir zamanlar genç olduğunu öğrenmiş olduk
Çevrimdışı Umut Barış VIPTop Poster Of Month 23 Kas 2017 20,969 5 Haz 2018 #27 unreleased' Alıntı: ... Genişletmek için tıkla ... Birsen Tezer bir başka.