teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,138
- 65
Evet ,bileğe takılıyor ya mübarek ,kimi bileklik kimi de saat diyorBilekliğe benziyor bu![]()

Evet ,bileğe takılıyor ya mübarek ,kimi bileklik kimi de saat diyorBilekliğe benziyor bu![]()
Mantıken haklısınEvet ,bileğe takılıyor ya mübarek ,kimi bileklik kimi de saat diyor![]()
Tamam tamam anladım ,kenara çekil çekirdek çıtlat diyorsunMantıken haklısın![]()
O da çok pahalı artık, çıtlatırken tasarrufa gidinTamam tamam anladım ,kenara çekil çekirdek çıtlat diyorsun![]()
Tam kapatacaktım, tasarruf yapıyoruz ailecek zaten, baluncuklu koruyucu plastik var ya ,onu çıtlatıyoruz artık "çıt çıt" diye ,O da çok pahalı artık, çıtlatırken tasarrufa gidin![]()
O tarafa geldiğimde getirecem sana hem beyaz hem siyah olanından. Bakalım İzmir'in ''Çiğdem''i mi daha güzel yoksa bizim buranın ''Aydın'' ı mıTam kapatacaktım, tasarruf yapıyoruz ailecek zaten, baluncuklu koruyucu plastik var ya ,onu çıtlatıyoruz artık "çıt çıt" diye ,![]()
Kuruyemiş uzmanı bunu diyorsa korktum ben.O da çok pahalı artık, çıtlatırken tasarrufa gidin![]()