Evet ,bileğe takılıyor ya mübarek ,kimi bileklik kimi de saat diyorBilekliğe benziyor bu![]()

Evet ,bileğe takılıyor ya mübarek ,kimi bileklik kimi de saat diyorBilekliğe benziyor bu![]()

Sayın teraspy Emmi. Gençler ayırt ediyor artık bunları, akıllısı var, az akıllısı var, bileklik olanı var, saat olanı var. Bizim zamanımızdaydı o Seiko 5 automatic takıp dolaşmak.Evet ,bileğe takılıyor ya mübarek ,kimi bileklik kimi de saat diyor![]()

Kadir geliyor ,kaçSayın teraspy Emmi. Gençler ayırt ediyor artık bunları, akıllısı var, az akıllısı var, bileklik olanı var, saat olanı var. Bizim zamanımızdaydı o Seiko 5 automatic takıp dolaşmak.![]()

Seiko da var ama çok ağır, hem artık kolumuzdaki sadece zamanı göstermiyorSayın teraspy Emmi. Gençler ayırt ediyor artık bunları, akıllısı var, az akıllısı var, bileklik olanı var, saat olanı var. Bizim zamanımızdaydı o Seiko 5 automatic takıp dolaşmak.![]()
Mantıken haklısınEvet ,bileğe takılıyor ya mübarek ,kimi bileklik kimi de saat diyor![]()
Tamam tamam anladım ,kenara çekil çekirdek çıtlat diyorsunMantıken haklısın![]()

O da çok pahalı artık, çıtlatırken tasarrufa gidinTamam tamam anladım ,kenara çekil çekirdek çıtlat diyorsun![]()

Tam kapatacaktım, tasarruf yapıyoruz ailecek zaten, baluncuklu koruyucu plastik var ya ,onu çıtlatıyoruz artık "çıt çıt" diye ,O da çok pahalı artık, çıtlatırken tasarrufa gidin![]()

O tarafa geldiğimde getirecem sana hem beyaz hem siyah olanından. Bakalım İzmir'in ''Çiğdem''i mi daha güzel yoksa bizim buranın ''Aydın'' ı mıTam kapatacaktım, tasarruf yapıyoruz ailecek zaten, baluncuklu koruyucu plastik var ya ,onu çıtlatıyoruz artık "çıt çıt" diye ,![]()
Kuruyemiş uzmanı bunu diyorsa korktum ben.O da çok pahalı artık, çıtlatırken tasarrufa gidin![]()