Garanti BBVA müşterisi olana 1000 tl bonus veriyor

Serindalga

Aktif Üye
Puan 43
Çözümler 0
Serindalga
Merhaba arkadaşlar Garanti bankası mobilden müşteri olana 1000 tl bonus veriyor ve müşteri olduktan sonra 20 yakınını daha müşteri yaparsa toplamda 20 bin tl bonus hediye veriyor tabiki yakınlarıda 1000 tl bonusları alıyor bonuslar tüm marketlerde N11 trendyol gibi online alış veriş sitelerindede harcama yapılıyor

eğer üye olmak isteyen olursa lütfen benim bonus davet kodumu eklesin hem siz hemde ben kazanmış olayım

Davet Kodum : BI0TDNB6

şimdiden teşekkür ediyorum 31 ekimde son buluyor bonus paralarınız kasım ayında hesabınıza yatıyor

garanti-1.png
garanti-2.png

Faydalı.

paramız yattı 5 bin tl hiç yoktan iyidir :cay:cay

Ya baltalamak gibi olmasın ama, 20 yıllık müşteriyim, belki başkaları da vardır ama, bunlar kadar pisliğini daha görmedim.

Özellikle, kel ferit bunu ispanyollara sattıktan sonra iyice zıvanadan çıktılar.
Ya da müşteri ayırıyorlar.

Ya baltalamak gibi olmasın ama, 20 yıllık müşteriyim, belki başkaları da vardır ama, bunlar kadar pisliğini daha görmedim.

Özellikle, kel ferit bunu ispanyollara sattıktan sonra iyice zıvanadan çıktılar.
Ya da müşteri ayırıyorlar.
banka olsun mobil sağlayıcı olsun internet olsun eski müşterileri zaten umursamıyorlar..bende 12 yıllık türk telekom müşterisiyim yeni gelene 250 bana 500 bu işler artık böyle oluyormuş :gul

Firmlar bir acayip olmuş eskiyi cepte görüp yeni müşteriyi kapabilmek için eh işte diyebileceğimiz kampanyalarla cezbetmeye çalışıyorlar.

Ulan madem o fiyata oluyor tüm abone, müşterine yap gitsin.
Her sene bizi niye başka firmaya geçmekle uğraştırıyorsunuz.

Firmlar bir acayip olmuş eskiyi cepte görüp yeni müşteriyi kapabilmek için eh işte diyebileceğimiz kampanyalarla cezbetmeye çalışıyorlar.

Ulan madem o fiyata oluyor tüm abone, müşterine yap gitsin.
Her sene bizi niye başka firmaya geçmekle uğraştırıyorsunuz.
Kral iş siyasette bitiyor ama onların şuan başka dertleri var halk unutulmuş..ha şöyle bir durum var halkta halk değil..

Kesinlikle bulaşmayın. Burada size 1000 tl bonus veriyoruz derler 1 sene sonra sizden 3000 tl kredi kartı ücreti keserler.

Kesinlikle bulaşmayın. Burada size 1000 tl bonus veriyoruz derler 1 sene sonra sizden 3000 tl kredi kartı ücreti keserler.
kredi kartı değil hesap kartı bu.şuan yeni kampanya yine çıkarmışlar bu sefer kredi kartu başvurusu yapanlara

Geri
Üst Alt