Çevrimdışı Umut Barış VIPTop Poster Of Month 23 Kas 2017 20,957 22 Ağu 2024 #15 frkn4knc' Alıntı: Cihaz dün geldi gayet güzel farklı romlar var mı atabileceğim bu cihaza Genişletmek için tıkla ... Aynı board a sahip tüm romlar. NAND'ın aynı olması şart diye biliyorum. CPU haricinde.
frkn4knc' Alıntı: Cihaz dün geldi gayet güzel farklı romlar var mı atabileceğim bu cihaza Genişletmek için tıkla ... Aynı board a sahip tüm romlar. NAND'ın aynı olması şart diye biliyorum. CPU haricinde.
Çevrimdışı frkn4knc Aktif Üye 29 Ocak 2020 109 23 Ağu 2024 #16 Umut Barış' Alıntı: Aynı board a sahip tüm romlar. NAND'ın aynı olması şart diye biliyorum. CPU haricinde. Genişletmek için tıkla ... . Son düzenleme: 4 Eyl 2024
Umut Barış' Alıntı: Aynı board a sahip tüm romlar. NAND'ın aynı olması şart diye biliyorum. CPU haricinde. Genişletmek için tıkla ... .
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 23 Ağu 2024 #17 frkn4knc' Alıntı: bu cihazın recovery deliği av portunda galiba Genişletmek için tıkla ... Sanki genelde öyle gibi görünüyor
frkn4knc' Alıntı: bu cihazın recovery deliği av portunda galiba Genişletmek için tıkla ... Sanki genelde öyle gibi görünüyor
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 23 Ağu 2024 #18 Umut Barış' Alıntı: Aynı board a sahip tüm romlar. NAND'ın aynı olması şart diye biliyorum. CPU haricinde. Genişletmek için tıkla ... Ben cpu ve nand diye biliyorum sanki
Umut Barış' Alıntı: Aynı board a sahip tüm romlar. NAND'ın aynı olması şart diye biliyorum. CPU haricinde. Genişletmek için tıkla ... Ben cpu ve nand diye biliyorum sanki