çökse de aldığın dumpı yüklersin ,sıkıntı olmaz ,yani mutlaka dump al cihazdan ,bunu menü + usb kontrol +usb menü +OK gelip ,kumandadan 0943128 tuşluyarak usbye kaydediyorsun ,dump 2 tane olacak ,biri yüklenirse açılmıyor cihaz ,sanırım isminde "dump" geçen yazılımdırs 232 ile yükleyip deniycem.
peki cihazın çökme durumu varmı bişey olurmu?
birde 36 derece ntv+
bulgariasat 1.9 derece
hellassat bulsatcom
bunlarıda funcam le deniycem ilerleyen zamanlarda burda yazarım sonuçları
server cihazın seri numarasına veriliyor ,bu da her türlü zayi olacak demektir bu sevgili rolans36 ,öyle olsa ben para vermezdim servere
abilar burdakı sihirli rakamları nasıl görebılırım elımde 4 adet sıfır cıhaz var serverlerini almak ıstıyorm boşuna zay olmasın
Hımm, bende cevapları merakla beklemedeyim o zamanserverler alıp kullanmak istiyorm efendim astra 19 13 vs bi cok uyduda aktif ve stabıl işliyor maksat zay olmasın bu serverler
İhtiyacı olanlara verirsin veya forum çekiliş sistemine armağan edersin ,çekiliş yapılıır ve server kazananın olurıyı bır bılgı olursa eyer cıhazlardan 12 aylık funcam serveri sayfaya bağışşlıyycam söz
Hımmm, geri sayım başlamış demektir bu.İşte bu cihazı hediye edersin ,diğerlerini elleme baridaha bırını actım 9 aralık 2020 9 aralık 2021 bitiş
Cihaz neserverler alıp kullanmak istiyorm efendim astra 19 13 vs bi cok uyduda aktif ve stabıl işliyor maksat zay olmasın bu serverler