Full yazılım yüklüyemiyorum lütfen yardım

K Çevrimdışı

korgkaya 

Yeni Üye
28 Ocak 2018
21
Öncelikle Netflix hiç girmiyor logo var basıyorum girmiyor sanki hiç tıklanmamış gibi ikinci olarak profil dosyalarını geri yükledim sorun gene aynı ok tuşuna basarak fişi takıyorum ışık hızlıca yanıp sönüyor ama çok kısa sürüyor yuklemiyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Şu profillerini yükle bakayım,neymiş ,haaa,olacağından değil,yapmıyorum modlama zaten ama inceliyeyim bakalım,orjinallerini yükle ama .Ayrıca mümkünse rar yapma,zip yaparsan sevinirim :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hımm,evet,menüde netflix var,birde son olarak smartmenuitem içindeki twitterenabled false yapıp,netflixi de true yap bakalım,tvde tekrar seçince girecekmi netflixse,ama dediğimi de yapmalısın,değişik usb bellek ile :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
sorun gene aynı farklı bellek ile denesemde nafile
Aklıma başka da bir şey gelmiyor maalesef sevgili korgkaya ,sormadığım tek kalan şey,acaba kumandayı tvnin alıcı gözü görüyormu OK tuşuna basarken,bunun cevabı da "evet" ise,ben bir şey yazmayayım artık :) ,Kumandanın OK tuşuna basarken kumanda tvyi görecek mutlaka,aslında 9x serisi tv olsa elindeki yazılımı coreye dönüştürüp atardık tvye ama değil maalesef :)

K Çevrimdışı

korgkaya 

Yeni Üye
28 Ocak 2018
21
Aklıma başka da bir şey gelmiyor maalesef sevgili korgkaya ,sormadığım tek kalan şey,acaba kumandayı tvnin alıcı gözü görüyormu OK tuşuna basarken,bunun cevabı da "evet" ise,ben bir şey yazmayayım artık :) ,Kumandanın OK tuşuna basarken kumanda tvyi görecek mutlaka,aslında 9x serisi tv olsa elindeki yazılımı coreye dönüştürüp atardık tvye ama değil maalesef :)
neyse sağlık olsun

Geri
Üst Alt