Full yazılım yüklüyemiyorum lütfen yardım

K Çevrimdışı

korgkaya 

Yeni Üye
28 Ocak 2018
21
merhaba arkadaşlar benim vestel mb120 anakarta sahip televizyonum var modelide bu 40UA9300 ne yaparsam yapayım full yazılım yüklüyemiyorum bütün adımları gerçekleştirmeme rağmen ok tuşuna basılı tutarak fişi takıyorum ışık hızlıca yanıp sönüyor ama çok kısa sürüyor sonuç yüklenmiyor yardımlarını bekliyorum

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
merhaba arkadaşlar benim vestel mb120 anakarta sahip televizyonum var modelide bu 40UA9300 ne yaparsam yapayım full yazılım yüklüyemiyorum bütün adımları gerçekleştirmeme rağmen ok tuşuna basılı tutarak fişi takıyorum ışık hızlıca yanıp sönüyor ama çok kısa sürüyor sonuç yüklenmiyor yardımlarını bekliyorum
Herhangi modlama yapıldımı acaba?
usb bellekleri değiştir,farklı bellekle dene,fat32 olmalı bellek,içinde sadece yazılım olmalı, sadece *.bin ve txt dosyası olmalı (full yazılımda)

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,967
Yükleme yaparken televizyondan cep telefonu gibi cihazları uzak tutmayı deneyin.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yanlış hatırlamıyorsam vardı çünkü izlemedigim için dikkatimi çekmemişti
Peki,o zaman şöyle sorayım(emin olmak istediğimden soruyorum bunları sevgili korgkaya),şimdi netflix sende halen var,ama bağlanamıyorsun,yani kullanıcı adını-şifreni giriyorsun ,ekran da geliyor ama filmler oynamıyor,doğrumu,yoksa hiç mi yok,birde değişik usb belleklerle dene demiştim,hatta tvden aldığın 2 profili de geri yükle tvye bakalım,yani HW ve SW olanı,lang yüklemene gerek yok.

Geri
Üst Alt