Kamu kurum ve kuruluşlarının DMO'dan alım yapma zorunluluğu bulunmamaktadır. Bu konuda serbestlik ilkesi geçerlidir. Ayrıca DMO nun kataloğundaki ürünler bütçemizin çok üstünde.Kamu okuluna yapılacak alımlarda öncelikli nokta DMO değil midir? Dış alım yapılabiliyor mu?
Anladım. Bilmediğim için sormak istedim. İhale v.s. gibi bir prosedür olmadan alım yapılabildiğini veya kurum bağının olmadığını bilmiyordum.Kamu kurum ve kuruluşlarının DMO'dan alım yapma zorunluluğu bulunmamaktadır. Bu konuda serbestlik ilkesi geçerlidir. Ayrıca DMO nun kataloğundaki ürünler bütçemizin çok üstünde.
ben idareci değilim idareye teknolojik bilgi desteği sağlamaya çalışıyorum siz yetkin kişilerin vasıtasıyla. Söylediğiniz gibi kyocera marka teknik desteği de sağlayacak bir noktadan fiyat aldık. Model Kyocera M2135DN. Ön Fiyat konuşmasıyla 14 bin lira. M3145İDN modeli için ise 24 bin lira . Değerlendirebilirseniz sevinirimAnladım. Bilmediğim için sormak istedim. İhale v.s. gibi bir prosedür olmadan alım yapılabildiğini veya kurum bağının olmadığını bilmiyordum.
Estağfurullah. Sektörün (Yazıcı, tarayıcı, fax v.b.) eski kulağı kesiklerinden olsam da uzak olduğum süre çok uzun. O yüzden ustalarımız, üyelerimizden çok daha yetkin olanlar mevcuttur.ben idareci değilim idareye teknolojik bilgi desteği sağlamaya çalışıyorum siz yetkin kişilerin vasıtasıyla. Söylediğiniz gibi kyocera marka teknik desteği de sağlayacak bir noktadan fiyat aldık. Model Kyocera M2135DN. Ön Fiyat konuşmasıyla 14 bin lira. M3145İDN modeli için ise 24 bin lira . Değerlendirebilirseniz sevinirim
Teşekkürler hocamEstağfurullah. Sektörün (Yazıcı, tarayıcı, fax v.b.) eski kulağı kesiklerinden olsam da uzak olduğum süre çok uzun. O yüzden ustalarımız, üyelerimizden çok daha yetkin olanlar mevcuttur.
Söz konusu model hepsiburada da 500 TL daha uygun;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Diğer model ise 500 TL daha pahalı;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ancak yukarıda da belirttiğim gibi bu işlerde önemli olan hizmet. Eğer mümkün olursa çevredeki kuruluşlardan ya da görüştüğünüz firmanın referanslarından bilgi alma imkanınız olursa çok daha rahat olur. Zaten bu sektörde çok fazla marka olmadığı gibi Kyocera özellikle profesyonel olarak tercih edilebilecek markalardan biridir. Hatta koparabilirseniz yıllık bakım hediyesi v.b. gibi bir hizmet talep ederseniz daha keyifli olur.
Yine çevrenizde bulunabilecek markalardan alternatif varsa en azından cihazların toner değişim maliyeti, dram değişim maliyeti ya da dolum imkanı olup olmaması yününden araştırma şansımız olabilir.