Adem Helvacı
Süper Üye
Bir gün bu mecrada ''Bir zamanlar ne çok uğraştık ama başardık'' diyebileceğiz umarımGerekli paylaşımlar yapılmıştır. Sonuna kadar destekliyorum. Umarım biz tüketiciler lehine olumlu sonuçlar içeren bir düzeltme yaparlar.

Bir gün bu mecrada ''Bir zamanlar ne çok uğraştık ama başardık'' diyebileceğiz umarımGerekli paylaşımlar yapılmıştır. Sonuna kadar destekliyorum. Umarım biz tüketiciler lehine olumlu sonuçlar içeren bir düzeltme yaparlar.

Bazı hususlarda samimiyetle yazıyorum ki Mülga 4077 daha etkiliydi.Dedim ki "4077 geri gelsin"![]()
Aslında o da yok da , kağıt üzerinde "var" görünüyor ,ama etkisiz sanki , belki de bana öyle geliyordur ,bana göre asıl işi yapan "kanunu yorumlayan"lar ve dikkatli-uzman "bilir kişi"Bazı hususlarda samimiyetle yazıyorum ki Mülga 4077 daha etkiliydi.
Bu gün bir dostumuz yazı, ''Adem Hocam bu hali ile izi kollayan 4-5 madde var en azından, sen şimdi bunu istedin diye bu adalar değişikliğe gideri elimizdeki işe yarayan 4-5 maddeden de oluruz'' dedi :(
Bir vatandaşın Devletine güvenememesi ne kadar acı bir durum :(
İşinin hakkını verenleri tenzih ederim ama abi bilirkişilere bakış açımı biliyorsun.Aslında o da yok da , kağıt üzerinde "var" görünüyor ,ama etkisiz sanki , belki de bana öyle geliyordur ,bana göre asıl işi yapan "kanunu yorumlayan"lar ve dikkatli-uzman "bilir kişi"
Elbette ,ayırdım zaten ben deİşinin hakkını verenleri tenzih ederim ama abi bilirkişilere bakış açımı biliyorsun.
,"dikkatli-uzman" diye .İnşallahBir gün bu mecrada ''Bir zamanlar ne çok uğraştık ama başardık'' diyebileceğiz umarım![]()

Saygı bizden değerli hocam.Sayın Adem Helvacı bey videonuzu sonuna kadar destekliyorum. Saygılarımla.
ÇabalarıMızYoğun emek ve çabalarınız bir gün elbet karşılık bulacak ..