Forumumuzdaki Sağlıkçılar

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Canı sıkılanın dövdüğü
Hasta yakını tarafından şiddete uğrayan
Devletin gereken saygıyı göstermediği
Halktan olması gereken desteği alamayan ancak günümüzde olduğu gibi insanların başı sıkışınca alkışladığı tüm sağlık çalışanlarına, Forumumuzda sağlıkçı olduğunu bildiğim F fottili ve bilmediğimiz tüm arkadaşlar nezdinde yürekten teşekkür ediyor ve ben de akşam 21:00 i beklemeden gönlümden geçtiği için hemen şimdi burada can-ı gönülden alkışlıyorum.

Buna paralel, Hudut Bekçilerimiz ve sınır ötesi kahramanlarımız, sizleri de unutmadık.

Akşam haberleri süreli COİVT-19 dese de, bizlerin aklı sürekli sizlerde yiğitler.

Hepinize yürek dolusu, kucak dolusu sevgilerimizle.

Buraya uygun bir görsel ararken şu videoya denk geldim. Vallahi tam da tesadüf olmuş ?

sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
38
Bu işin sağlıkçısı , polisi, askeri yok.Kim devlet için emek veriyorsa kim vatan için uğraşıyorsa her birini canı gönülden alkışlamak lazım. :bye

Devlette biziz, Vatanda biz.
Uğrunda toprak altında yatanda biziz, Can evlat Allah kalana sabır versin diyende biz.
Corona, Sars,Mers için tedavi edilen de biziz, Tedavi için uğraşan can da biz.
Sınır korumak için savaşan da biziz, Şehir içinde huzuru sağlayan da biz.
Eğitim için tedbir alanda biziz, Yaşlıya hizmet için hazır olanda biz.
Biz Türkiye'yiz.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
BlackSea BlackSea Egemen sen de dahilsin kardeşim , Seni de kocaman alkışlıyorum ?
Ben çok sağlıkçı sayılmam ama bizimde döngüde yerimiz önemli bence. Tabi hastalar hakaret etseler de eczaneler yüzümüze bakmasalar da kazandıkları para bizim sayemizde artıyor :) . Corona ya da bir şifa buluncaksa bizim şirketlerden biri tarafından buluncak sonuçta yerli yabancı olması fark etmez.

metinmert Çevrimdışı

metinmert

Aktif Üye
13 Mar 2019
243
[SUP]Tüm sağlık çalışanlarına Allah kolaylık versin. Ancak henüz sınanmadıklarını düşünüyorum. Çok acil durumlar dışında hastaneler aile sağlık merkezleri boşaltıldı. Mesela halam beyninde kan pıhtısı oluştuğu için kısmi felç yaşadı bir haftadır hastanede yatıyordu, sol tarafı tutmadığı halde taburcu edeceğiz demişler. Muhtemel Çin virüsü vakaları için yer açılıyor. Yaşadığım ilçede anonslar yapıldı hastanelere acil durum dışında gelmeyin diye. [/SUP]Kendim bizim bebişleri aşıya götürdüm her zamanki yoğunluktan eser yoktu onda birdi neredeyse hasta sayısı eskiye nazaran. İnşallah artmaz ama pek çok ülkede olduğu gibi vaka ve ölüm oranları hastanelerin kapasitelerini zorlamaya başlarsa göreceğiz. Sağlık sistemimizin kapasitesi nedir, sağlık çalışanlarımızın eğitim düzeyi bu stresi kaldıracak mı?

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
[SUP]Tüm sağlık çalışanlarına Allah kolaylık versin. Ancak henüz sınanmadıklarını düşünüyorum. Çok acil durumlar dışında hastaneler aile sağlık merkezleri boşaltıldı. Mesela halam beyninde kan pıhtısı oluştuğu için kısmi felç yaşadı bir haftadır hastanede yatıyordu, sol tarafı tutmadığı halde taburcu edeceğiz demişler. Muhtemel Çin virüsü vakaları için yer açılıyor. Yaşadığım ilçede anonslar yapıldı hastanelere acil durum dışında gelmeyin diye. [/SUP]Kendim bizim bebişleri aşıya götürdüm her zamanki yoğunluktan eser yoktu onda birdi neredeyse hasta sayısı eskiye nazaran. İnşallah artmaz ama pek çok ülkede olduğu gibi vaka ve ölüm oranları hastanelerin kapasitelerini zorlamaya başlarsa göreceğiz. Sağlık sistemimizin kapasitesi nedir, sağlık çalışanlarımızın eğitim düzeyi bu stresi kaldıracak mı?
Bu işin çok içinde olduğum için o filmler de gördüğümüz halk için çalışan doktorlardan çok fazla yok malesef hepsi mecburiyetten ordalar işler karışsa yüzde 90 i durmaz hastanede.tabi hepsinin ailesi var birde ordan bakmak lazım. Hastane kapasiteleri normal zamanda ki hastanelere yetmiyor ki işler karışınca çok zor durumlar yaşanacak. Bazı şehirlerde şehir hastaneleri açıldı oralarda durumu kurtarabilir belki .

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,011

Benim bir takım düşüncelerim var ama umarım gerçekleşmez.
Hem suç kapsamına girmemesi için hem de panik yaratmamak için yazmıyorum.
Olabildiğince önlem alın diyorum sadece. Yıllık izne çıkma imkanı olan çıksın.

metinmert Çevrimdışı

metinmert

Aktif Üye
13 Mar 2019
243
Bir şey olmadı dediklerinizi düşünüyorum :ok Acaba ne kastettiniz. Olası en kötü senaryo ne olabilir. Cevap vermeniz için yazmadım düşünüyorum işte. Hafazanallah.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir şey olmadı dediklerinizi düşünüyorum :ok Acaba ne kastettiniz. Olası en kötü senaryo ne olabilir. Cevap vermeniz için yazmadım düşünüyorum işte. Hafazanallah.
Mesajınızın altına emoji bırakmaya çalıştım bu yolla olmuyormuş onu anladım. Şimdi buldum beğenin üzerine basılı tutunca çıkıyormuş. ?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt