Duyuru Forumda çoklu hesap ve anlamsız nick ile üyeliğe izin vermiyoruz

VEYSSSSS
hbbcn
kynkk
Sağ üst köşede profil bölümünden nick değişim talebinde bulunun anlamsız harf dizisi nicklere izin vermiyoruz. Nick değişim talebinde bulunmazsanız yasaklanacaksınız.

addyyg Anlamsız harf dizisi nicklere izin vermiyoruz düzgün bir nick ile üye olunuz.

bkdbkdbkd Sağ üst köşede profil bölümünden nick değişim talebinde bulunun anlamsız harf dizisi nicklere izin vermiyoruz. Nick değişim talebinde bulunmazsanız yasaklanacaksınız. Eski üyemiz olduğunuz için hemen yasaklanmadınız.

jnkhodjlıotgsdhlşks Anlamsız harf dizisi nicklere izin vermiyoruz düzgün bir nick ile üye olunuz.

Benim 4 tane hesap var 3'ün şifresini unuttum kullanmıyorum daha tespit edilmedi :haha

Son düzenleme:
Moderatör tarafında düzenlendi:
smskdjdj Sağ üst köşede profil bölümünden nick değişim talebinde bulunun anlamsız harf dizisi nicklere izin vermiyoruz. Nick değişim talebinde bulunmazsanız yasaklanacaksınız.

anaseks21 Aykırı müstehcen nick kullanımı nedeniyle yasaklandınız.

ktydmr123 Sağ üst köşede profil bölümünden nick değişim talebinde bulunun anlamsız harf dizisi nicklere izin vermiyoruz. Nick değişim talebinde bulunmazsanız yasaklanacaksınız.

ToshibaTv ve TV Tutkunu Çoklu üyeliğiniz var TV Tutkunu Nickinize izin verildi.

tlgcnldz Anlamsız harf dizisi nicklere izin vermiyoruz düzgün bir nick ile üye olunuz.

bkryzc Anlamsız harf dizisi nicklere izin vermiyoruz düzgün bir nick ile üye olunuz.

Geri
Üst Alt