Duyuru Forumda çoklu hesap ve anlamsız nick ile üyeliğe izin vermiyoruz

Hepsi1lesme
ceycey74
Forumda multi (Çoklu) Hesaba izin vermiyoruz hangi nick ile devam edeceğinize karar verip buraya yazın aksi taktirde biz karar vereceğiz.
Diğer hesabı benimle nasıl bağdaştırdınız peki ?
Bende attığınız iftiraya izin vermiyorum işinizi düzgün yapın bende hakkınızda kararımı vereceğim

Diğer hesabı benimle nasıl bağdaştırdınız peki ?
Bende attığınız iftiraya izin vermiyorum işinizi düzgün yapın bende hakkınızda kararımı vereceğim
Ne işinden bahsediyorsun burası para ödeyipte hizmet alamadığın bir işletme değil

Merhaba, ben diğer hesabı tanımıyorum, tek hesabım var, o da bu zaten.

Merhaba, ben diğer hesabı tanımıyorum, tek hesabım var, o da bu zaten.
Çift hesapta sistem uyarı veriyor diğer nick silindi zaten

Hepsi1lesme
ceycey74,
Hepsi2lesme

sistemi kontrol ettiğimde ortak giriş yapılan 3 hesap var. Bu hesaplardan birin seçin, diğer hesapları seçtiğiniz hesaplarla birleştireceğim.

35sado ve sado35 Forumda multi (Çoklu) Hesaba izin vermiyoruz hangi nick ile devam edeceğinize karar verip buraya yazın aksi taktirde biz karar vereceğiz.

Ben ceycey74 nickname li hesabı kullanarak giriş yapıyorum, birleştirilmesi gerekiyorsa bu hesaba birleştirin lütfen.

Ben ceycey74 nickname li hesabı kullanarak giriş yapıyorum, birleştirilmesi gerekiyorsa bu hesaba birleştirin lütfen.
diğer hesaplardaki tüm paylaşımlarınız ceycey74 hesabına aktarıldı.

İzmir-Tire'deki ceycey misin acaba :alala

Frhtdrms Anlamsız harf dizisi nicklere izin vermiyoruz düzgün bir nick ile üye olunuz.

fısmıs1 Anlamsız harf dizisi ile oluşturduğunuz wqewqewqewqeewqqwe2 Multi hesap nickiniz yasaklandı.
fısmıs1 Nick için sağ üst köşede profil bölümünden nick değişim talebinde bulunun fısmış kabul edilemez

Geri
Üst Alt