Sorun şu; aşırı hantal oluyor.. Bir kasıyor anlatamam.. Chrome ve opera da durum aynı opera bir tık daha iyi.. Diğer forum siteleri tıkır tıkır..
bende de ara ara kasıyordu format attım şuan kayıyor maşallah.Bende opera'da kasma gibi bir sıkıntı yok.
Telefonumda Lineage OS ROM yüklü ve 2 GB RAM mevcut.
Arkada fazla uygulama çalışıyor olmasın?
Telefon modeli nedirSorun şu; aşırı hantal oluyor.. Bir kasıyor anlatamam.. Chrome ve opera da durum aynı opera bir tık daha iyi.. Diğer forum siteleri tıkır tıkır..
bende de ara ara kasıyordu format attım şuan kayıyor maşallah.
Sony Xperia xa1 ultraTelefon modeli nedir
Hayır onunla alakası yok. Formatta değil. Formattan öncede böyleydi. Bu olay biraz reklamlar çoğaldıktan sonra oldu. Yine yazıyorum diğer forum sitelerinde sorun yokBende opera'da kasma gibi bir sıkıntı yok.
Telefonumda Lineage OS ROM yüklü ve 2 GB RAM mevcut.
Arkada fazla uygulama çalışıyor olmasın?
Tarayıcı önbelleğini silmeyi dener misiniz lütfen, dh forumda da sorun yok mu çünkü orada adım başı reklam varSony Xperia xa1 ultra
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayır onunla alakası yok. Formatta değil. Formattan öncede böyleydi. Bu olay biraz reklamlar çoğaldıktan sonra oldu. Yine yazıyorum diğer forum sitelerinde sorun yok
Hayır donanım haberde sorun yok. Denerim...Tarayıcı önbelleğini silmeyi dener misiniz lütfen, dh forumda da sorun yok mu çünkü orada adım başı reklam var