Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Helal olsun.Takıntı düzeyinde olmasa da Türkçe konusunda dikkatli davranılması gerektiği konusunu vurgulayarak ben de öncelikle yazı tarzınızı beğenmediğimi belirterek başlamak isterim.
Forumda siyaset gören "Siyaset istemiyorum " beyanında bulunma hakkına sahip olduğu kadar sizin de elbette beğenmediğiniz hususları dile getirme hakkınız var lakin tespitleriniz hatalı.
Mesela geçen gün ofisime bir saksı bitlisi almak istedim ve forumumuzda bulunan botanik bölümünde sorarak arkadaşlardan tavsiye istedim.
Araba almak istedim ve Citroen mi Palio mu diye arkadaşlarıma danıştım, palio da karar kıldık ve aldım.
Çocuğu pişik olan krem sorar, aşık olan fikir sorar, bunalıma giren gelip sohbet eder, hasta olan arkadaşımızı sadece yazarak değil arayarak hal hatır sorar şifa dileriz.
Hal böyle iken bizleri, rek amaçları reklam gelirlerine yönelik gizli bilgi mecraları ile karıştırmanız ciddi anlamda bizi iyi analiz edememiş olduğunuzu gösteriyor.
Burası halkın mecrası, usta da gelir, vatandaş da gelir, mühendis de gelir yani dileyen herkes burada kendisine bir şey bulmuş ve bir şey katmıştır.
Bazen;
Siyaseten anlaşamayız ama insanlıkta buluşuruz. Fikren anlaşamayız ama insanlıkta buluşuruz.
Zevkler de anlaşamayız ama yine ne olursa olsun insanlıkta buluşuruz.
Netice itibariyle bizde yazdığı için üyelerini silen forumlardan değiliz, kapalı kapılar arkasında dedikodu üreten forumlardan değiliz, bilgi paylaşmak için çıkar elde etme şartı koşan forumlardan değiliz.
Zaten burası elektronikçiler forumu değil, halkın mecrasında elektronikçi, kasap,manav,bakkal,çöpçü,mühendis,doktor,taksi şoförü ve kim olursa olsun herkes yazabilir, her zaman da yazabiliyor olacaktır.
Saygı ile.